Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O άνθρωπος που «ταξιδεύει» … το Κρητικό χώμα στην άκρη του κόσμου!

O άνθρωπος που «ταξιδεύει» … το Κρητικό ...

Σήμερα η επιχείρηση του Κωνσταντίνου Χουλάκη που βρίσκεται στο Θραψανό κάνει εξαγωγές σε επτά χώρες

H τέχνη της αγγειοπλαστικής ήταν εκτός από όνειρο ζωής και όλα του τα παιδικά βιώματα, όταν παιδί ακόμα δίπλα στον πατέρα του «πάλευε» με τις ώρες τον πηλό. ΟΚωνσταντίνος Χουλάκης, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, κατάφερε να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, έστω και «παραστρατώντας» για κάποια χρόνια ψάχνοντας για άλλη επαγγελματική αποκατάσταση, αφού παρά τη φήμη τους τα γνωστά «πιθαράκια του θραψανού» περνούσαν κρίση.

H τέχνη της αγγειοπλαστικής ήταν εκτός από όνειρο ζωής και όλα του τα παιδικά βιώματα, όταν παιδί ακόμα δίπλα στον πατέρα του «πάλευε» με τις ώρες τον πηλό. Ο Κωνσταντίνος Χουλάκης, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, κατάφερε να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, έστω και «παραστρατώντας» για κάποια χρόνια ψάχνοντας για άλλη επαγγελματική αποκατάσταση, αφού παρά τη φήμη τους τα γνωστά «πιθαράκια του θραψανού» περνούσαν κρίση.

Και μπορεί οι πήλινες γλάστρες και τα πιθάρια στην εγχώρια αγορά να περνούν κρίση, αφού η μείωση στην κατανάλωση τους φθάνει και το 60% , μετά τον εκτοπισμό τους από τα φθηνότερα αλλά σαφώς υποδέστερης ποιότητας πλαστικά, ωστόσο υπάρχει ζήτηση από το εξωτερικό.

Σήμερα η επιχείρηση του Κωνσταντίνου Χουλάκη που βρίσκεται στο Θραψανό κάνει εξαγωγές σε επτά χώρες ενώ το ενδιαφέρον προς τα πήλινα επεκτείνεται σταδιακά. Τα Κρητικά κεραμικά που παρασκευάζονται από την επιχείρηση σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είναι : *Χειροποίητα *Υψηλής ποιότητας και αισθητικής *100% οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον (με μοναδικά υλικά το κρητικό χώμα και το νερό ψημένα σε παραδοσιακό ξυλοκάμινο) *Υψηλής αντοχής στο χρόνο, αλλά και σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες (πάγος, υγρασία, καύσωνας, απότομες αλλαγές θερμοκρασίας κλπ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις