Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απο δυο χωριά ...χωριάτες οι κάτοικοι στο Μπεγουλάκι - Διχασμός στον εκπολιτιστικό σύλλογο οδήγησε μέλη του στο Αστυνομικό Τμήμα!

Πάτρα: Απο δυο χωριά ...χωριάτες οι κάτο...

Ο κακός χαμός την προηγούμενη Κυριακή για τις εκλογές που δεν έγιναν

Απο δυο... χωριά έχουν γίνει τα μέλη του εκπολιστικού συλλόγου Μπεγουλακίου Πατρών "οι Άγιοι Απόστολοι" μετά την προσπάθεια εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου την περασμένη Κυριακή.

Η εκλογική διαδικασία ακυρώθηκε και μέλη του συλλόγου κατέληξαν στο Ε' αστυνομικό τμήμα όπου και υπεβλήθησαν μηνύσεις για ...κλοπή των πρακτικών!

Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έλειψε η ένταση, οι αλληλοκατηγορίες και οι υπόνοιες για τη λειτουργία του συλλόγου και τη λύση αναμένεται τώρα να δώσει νεά γενική συνέλευση το επομενο διάστημα.

Για την ώρα τουλάχιστον ο σύλλογος παραμένει ακέφαλος αφού η διαδικασία ακυρώθηκε κυριολεκτικά πάνω απο την κάλπη το πρωί της Κυριακής με την απόσυρση υποψηφίων που δεν συμφωνούσαν με την εγγραφή νέων μελών ακριβώς πριν τη διαδικασία, γεγονός που προκάλεσε διχασμό.

Ο συλλογος οδηγήθηκε σε δεύτερη εκλογική διαδικασία αφού πρόσφατα παραιτήθηκαν αρκετά μέλη του Δ.Σ. που είχε αναδειχθεί το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις