Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Νερό «λάσπη» στα Καλακέικα!

Ηλεία: Νερό «λάσπη» στα Καλακέικα!

Το πρωί της Δευτέρας

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισαν τη Δευτέρα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής των Καλακεΐκων, όταν άνοιξαν τις βρύσες τους και είδαν να τρέχει νερό - λάσπη (!) από το δίκτυο που υδρεύεται η τοπική κοινότητα και το οποίο δίνει νερό από τον Ερύμανθο.

Όπως κατήγγειλε στο patrisnews.com ο κάτοικος Αντώνης Αρβανίτης, το νερό, χωρίς καμία προειδοποίηση «έτρεξε» στις βρύσες του σπιτιού του γεμάτο από ένα υλικό που ο ίδιος δεν έχει ξαναδεί και το οποίο, όπως ανέφερε, βρισκόταν μέσα στον αγωγό της περιοχής που υδρεύει τα σπίτια από το δίκτυο του Ερυμάνθου.

Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει το λόγο που ολόκληρα κομμάτια από ένα «άγνωστο υλικό» βρίσκονταν μέσα στο δίκτυο, ενώ ο κ. Αρβανίτης επεσήμανε πως ήδη έχει ενημερωθεί και η ΔΕΥΑ Πύργου για τα υπολείμματα του νερού που κατέστρεψαν φίλτρα, συσκευές και κανείς από τους πολίτες της περιοχής δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

«Ανοίξαμε τη βάνα του νερού και βγήκε αυτό το νερό μαζί με τα υπολείμματα. Το νερό ήρθε με αυτή τη βρομιά από τον σωλήνα υδροδότησης και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Εμένα χάλασαν τα δύο φίλτρα που χρησιμοποιώ, ενώ ούτε αυτά δεν στάθηκαν ικανά για να καθαρίσουν τη βρομιά», ανέφερε αγανακτισμένος ο κ. Αρβανίτης από τα Καλακέικα.

Να σημειωθεί πως η τελευταία βλάβη που είχε απασχολήσει την ΔΕΥΑ Πύργου και βρίσκεται κοντά στο σημείο της δεξαμενής του Λαμπετίου, είχε ως αποτέλεσμα ο δήμος να υδρεύεται από το νερό της Αύρας και των παλιών γεωτρήσεων.

Ωστόσο μόλις οι τεχνικοί της ΔΕΥΑ Πύργου, κατάφεραν να εντοπίσουν την συγκεκριμένη ζημιά, δόθηκε κανονικά νερό σε όλες τις τοπικές κοινότητες από το δίκτυο του Ερυμάνθου, ενώ μέχρι σήμερα μόνον η πόλη του Πύργου υδρεύεται από την Αύρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις