Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαγγίνας και Ρήγα νικητές στον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Μαγγίνας και Ρήγα νικητές στον νυχτερινό...

Ξεχώρισε η Πατρινή δρομέας

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν περισσότεροι από 15.000 δρομείς, ηλικίας 12 έως 92 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον «Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων» υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. - HELEXPO και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ. δόθηκε από τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργο Ορφανό, με τη δύση του ήλιου στις 18:45, επί της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης, ενώ ο τερματισμός της κούρσας έγινε μπροστά από το Λευκό Πύργο.
Νικητής αναδείχθηκε ο Δήμος Μαγγίνας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με χρόνο 1 ώρα 10:54, ενώ δεύτερος ήταν ο Θεόδωρος Αναγνώστου (1 ώρα 11:41) και τρίτος ο Γιώργος Χατζηγιάννης του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας (1 ώρα 12:36).

Στην κατηγορία των γυναικών θριάμβευσε η Πατρινή Σοφία Ρήγα του Ελ. Βενιζέλου Χανίων (1 ώρα 17:42), που άφησε πίσω της την περσινή νικήτρια Μάγδα Γαζέα της Α.Γ.Ε. Ζακύνθου (1 ώρα 18:35), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Ουρανία Ρεμπούλη (1 ώρα 19:59).

Δήμος Μαγγίνας
(νικητής Ημιμαραθωνίου): «Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σ’ έναν νυχτερινό αγώνα και ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Δεν κυνήγησα κάποια επίδοση, ήθελα απλά να το ευχαριστηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σ’ αυτόν τον όμορφο αγώνα και ήρθα από την Αλεξανδρούπολη για να τον στηρίξω. Είναι μια πετυχημένη διοργάνωση, που μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα».

Σοφία Ρήγα (νικήτρια Ημιμαραθωνίου): «Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συμμετείχα στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο. Πέρσι είχα πάρει το ασημένιο μετάλλιο και χαίρομαι που φέτος κατάφερα να κατακτήσω τη νίκη. Είναι άλλη αίσθηση να τρέχει το βράδυ και μάλιστα έχοντας την υποστήριξη ενός τόσο ένθερμου κόσμου, που μας χειροκροτούσε σ’ όλη τη διαδρομή. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports