Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Επίδοξος ληστής μπούκαρε με όπλο σε σούπερ μάρκετ

Αγρίνιο: Επίδοξος ληστής μπούκαρε με όπλ...

Συνελήφθη ένας 43χρονος

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι σε γνωστή αλυσίδα σούπερ-μαρκετ στην περιοχή του Αγίου Κων/νου στο Αγρίνιο Σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, ημεδαπός άντρας εισέβαλλε στις 15.40 στο κατάστημα, και με την απειλή όπλου ζήτησε από την ταμεία να του δώσει τα χρήματα του ταμείου.

H ταμίας στην θέα του όπλου και σε κατάσταση πανικού εγκατέλλειψε το σημείο, με τον δράστη να επιβιβάζεται τελικά σε δίκυκλο και να εξαφανίζεται, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και κάνοντας χρήση του υλικού από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει γίνει η ταυτοποίηση του δράστη ο οποίος και αυτή τη στιγμή κρατείται στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Πρόκειται για έναν 43χρονο ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφoρίες από τις έρευνες των αρχών προέκυψε ότι το όπλο του δράστη ήταν ψεύτικο, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον 43χρονο ως δράστη της απόπειρας. Οι αρχές προχώρησαν τελικά στην σύλληψη του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις