Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Λυκείου ...

Παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου

Πλήθος κόσμου, μαθητές, γονείς, φίλοι και μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου 2014 τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΛτΕΠ επί της οδού Σατωβριάνδου 32 στη γεμάτη ζεστασιά γιορτή που στήθηκε από την Πρόεδρο και το ΔΣ του Λυκείου.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος συνεχάρη τη Πρόεδρο και το ΔΣ του ΛτΕΠ για το άξιο λόγου έργο τους και την πρόσφορά τους στην τοπική κοινωνία. Και τόνισε πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια του Λυκείου να διαδίδει και να μεταδίδει όλα αυτά τα χρόνια, με σεβασμό και ζήλο τις ρίζες μας σε μικρούς και μεγάλους.

Η Πρόεδρος του ΛτΕΠ κ. Κατερίνα Πολυκρέτη ευχαρίστησε θερμά το Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλο που έκαναν τη τιμή να βρίσκονται κοντά μας σε μια τόσο σημαντική στιγμή για το Λύκειο.

«Σήμερα βλέποντας αυτόν τον άνετο και φιλόξενο χώρο, μας μοιάζει σαν ψέμα. Τώρα μπορούμε να πούμε με καμάρι ότι πράγματι αυτός ο χώρος αρμόζει στην ιστορία και στους σκοπούς που υπηρέτησε και υπηρετεί το Λύκειο των Ελληνίδων Πάτρας» είπε συγκινημένη η Πρόεδρος. Στη συνέχεια ευχήθηκε εγκάρδια σε όλους να έχουμε μια καλή και δημιουργική Λυκειακή χρονιά.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του ΛτΕΠ ευχαριστούν θερμά όλο τον κόσμο για την ουσιαστική στήριξή του και την τόσο μεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει για εμάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις