Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Αστυνομίας, στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον εορτασμό του Αγίου Αρ...

Τελέστηκε εσπερινός και Θεία λειτουργία στο ναό έναντι της μονής Γηροκομείου και Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό της Ευεγγαλίστριας

Σήμερα Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014, η Ελληνική Αστυνομία εορτάζει όπως όλοι γνωρίζουμε, τον Άγιο και Προστάτη της, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, προγραμματίστηκαν εκδηλώσεις όπως στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 19-10-2014, στο ναό του Αγίου Αρτεμίου, έναντι της Ιεράς Μονής της Παναγίας Γηροκομήτισσας, όπου εψάλη εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας, από τον ηγούμενο του μοναστηριού, αρχιμανδρίτη Συμεών Χατζή και μοναχούς παρουσία εκπροσώπων του αστυνομικού κλάδου στην Πάτρα.

Σήμερα Δευτέρα στις 7:30 το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου και ακολούθησε γύρω στις 11 το πρωί Θεία Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας, στην οδό Μαιζώνος, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

*Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιείται από τις 14-10-2014 έως και την 22-10-2014, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Υγειονομικού του Σώματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις