Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: Βοηθό σε εκκλησιαστικά θέματα όρισε ο Χρ. Νικολάου

Δυτική Αχαΐα: Βοηθό σε εκκλησιαστικά θέμ...

Πρόκειται για τον Ξενοφώντα Μπαχρά

Για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε η θέση βοηθού δημάρχου για τα εκκλησιαστικά ζητήματα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, κ. Χρήστος Γ. Νικολάου προέβη στη λήψη της υπ’ αριθμ. 224/2014 Απόφασης σύμφωνα με την οποία ορίζει βοηθό Δημάρχου σε εκκλησιαστικά θέματα τον κ. Ξενοφώντα Ι. Μπαχρά.

Δέσμευση τόσο του Δημάρχου κ. Χρήστου Νικολάου όσο και του κ. Ξενοφώντα Μπαχρά, είναι τα ζητήματα της εκκλησίας του Δήμου να είναι στο κέντρο της προσοχής της νέας Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαχράς αναφέρει «οι λύσεις δεν είναι εύκολες ούτε δεδομένες αλλά τα προβλήματα είναι τόσο πιεστικά που δεν μπορούν να περιμένουν.

Άμεση προτεραιότητά μας, η ανέγερση του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννη στην Κ.Αχαΐα, ο οποίος υπέστη μεγάλη δοκιμασία από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008 που είχε ως αποτέλεσμα την κατεδάφισή του λόγω των ανεπανόρθωτων ζημιών.

Σε αυτή την προσπάθεια η δημοτική αρχή οφείλει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να δρομολογήσει λύσεις, καθώς οι στόχοι μας με την Εκκλησία είναι κοινοί με επικρατούσα και κύρια επιθυμία την αποκατάσταση του Ιερού Ναού προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις ιδανικές συνθήκες για τον απρόσκοπτο εκκλησιασμό των δημοτών χωρίς τ0ν φόβο της έλλειψης χώρου».

Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν, επισήμαναν ότι η αλληλοβοήθεια και η αλληλοκατανόηση είναι τα μεγάλα όπλα ώστε να δώσουν ελπίδα στο κόσμο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις