Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με σκηνές από τα γυρίσματα της Ελληνοφινλανδικής συμπαραγωγής "Περιπέτεια στο Αιγαίο" - Παίζει και ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με σκηνές από τα γυρίσματα ...

Στις 8 Ιανουαρίου 2015 θα βγει η ταινία στις Πατρινές αίθουσες

Εδώ και λίγο καιρό προβάλλεται στα  Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης και εντυπωσιακής όπως φαίνεται ελληνικής ταινίας διεθνούς συμπαραγωγής με τίτλο «Περιπέτεια στ​​ο Αιγαίο» που έχει γυριστεί στην πανέμορφη Κω των Δωδεκανήσων​ και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Ιανουαρίου 2015, σε διανομή από την εταιρεία Audio Visual.

Στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, οι ξέγνοιαστες διακοπές μιας οικογένειας εξελίσσονται απρόσμενα σε ένα περιπετειώδες κυνήγι θησαυρού που θα φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά και θα γεννήσει ένα νέο έρωτα. Πρόκειται όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου για μία διασκεδαστική περιπέτεια με πλειάδα γνωστών Ελλήνων ηθοποιών, δοσμένη με χιούμορ, από τον καταξιωμένο Φινλανδό σκηνοθέτη Taavi Vartia.

Η «Περιπέτεια στο Αιγαίο» είναι ​μια ​Ελληνική ταινία διεθνούς συμπαραγωγής, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Jarkko Hentula και η Φινλανδική εταιρεία παραγωγής Yellow Group, σε συμπαραγωγή με την Λιλέτ Μπόταση και την ελληνική εταιρεία παραγωγής Inkas Films. Η ταινία που θα βγει και στις αίθουσες των Σκανδιναβικών χωρών, πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή με τον ΟΤΕ ΤV και με την επιδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) και του Φινλανδικού Κέντρου Κινηματογράφου (F.F.F.), και την υποστήριξη του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω - Νισύρου.

Το δημοφιλές ελληνικό καστ αποτελούν η  Ιφιγένεια Τζόλα, που έχει παίξει στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Νησί», η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου του αγαπημένου σήριαλ «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Έφη Παπαθεοδώρου, η «Θεοπούλα» του σήριαλ «Στο πάρα πέντε», η οποία ως γνωστό έλκει την καταγωγή της από τον γειτονικό νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σύμφωνα με το σενάριο, στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Ανδριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: η γοητευτική Ανδριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού.

Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Ανδριάνα και να βρουν το θησαυρό. Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Ανδριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον.

Η ταινία όπως δείχνει το τρέιλερ έχει αποτυπώσει το ελληνικό φως και το γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους, με μοναδικό τρόπο.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture