Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΑΝΕΛ: Το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει τους θεατρινισμούς για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο

ΑΝΕΛ: Το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει τους θεατρι...

Δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη

Τα βέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δέχθηκε το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο.

Η τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολίασε πως δεν πείθουν κανέναν «οι θεατρινισμοί και η επίκληση άγνοιας του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που μέσω της αρμόδιας υφυπουργού κ. Χριστοφιλοπούλου συμμετέχει σε όλους τους καταστροφικούς σχεδιασμούς για την Δημόσια Διοίκηση».

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου με αφορμή δημοσιεύματα για το περιεχόμενο του σχεδίου για το νέο μισθολόγιο, τα οποία αποδίδονται σε κυβερνητικές διαρροές. «Τα όσα δημοσιεύονται σήμερα για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων αποτελούν σχεδιασμούς τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποδεχθεί», ανέφερε το έλασσον κόμμα της συμπολίτευσης στην ανακοίνωσή του.

«Ο αρμόδιος υπουργός καλά θα κάνει να μάθει να διαβουλεύεται με τους κυβερνητικούς εταίρους του και να ασχολείται λιγότερο με τις διαρροές στα ΜΜΕ», σημείωσε δηκτικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις