Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με "εισιτήριο" τα πλαστά χαρτιά

Πάτρα: Με "εισιτήριο" τα πλαστά χαρτιά

Κι άλλες συλλήψεις μεταναστών στο νέο λιμάνι

Μία 31χρονη παράνομη μετανάστρια εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για την ίδια καθώς και τα δύο (02) ανήλικα τέκνα της τα οποία συνόδευε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα, ενώ η 31χρονη συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, καθότι συνόδευε τα ανήλικα τέκνα της.

Ένας 23χρονος παράνομος μετανάστης εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες βράδυ  στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις