Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Όλα τα αποτελέσματα...

Δεύτερη η Βέροια

Στην κορυφή ο «Δικέφαλος» μετά τη νέα νίκη του κόντρα στον Ατρόμητο. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Βέροια, η οποία επικράτησε του Λεβαδειακού. Εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ.

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στην Τούμπα, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική, χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τους Κάτσε (27΄), Ρατς (29΄) αλλά στο τελευταίο 15λεπτο αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βίτορ (76΄). Στο ενδιάμεσο, ο Ατρόμητος είχε μειώσει με γκολ του Ούμπιντες (61΄).

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Βέροια, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-1 τον Λεβαδειακό, με το σκορ να διαμορφώνεται μέσα σε ένα πεντάλεπτο του α' ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Μπατιόν (22΄), Ντουμίτρου (25΄) και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Σοτέλο (26΄).

Η Καλλονή συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Σούπερ Λίγκα, καθώς πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε επτά αγώνες, ενώ κράτησε και το αήττητο της έδρας της. Η ομάδα της Μυτιλήνης νίκησε 1-0 την Κέρκυρα, παρά το γεγονός ότι από το 52΄ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Νίκου Κατσά (2 κίτρινες). Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αντέγιο στο 66΄.

Με νίκη συνέχισε και ο Πλατανιάς τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς νίκησε 1-0 την Ξάνθη στα Χανιά. Το τέρμα που χάρισε το «τρίποντο» στους Κρήτες πέτυχε ο Ναζλίδης στο 71΄.

Τέλος, ο ΟΦΗ επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού, με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στα τελευταία λεπτά. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της κρητικής ομάδας στην έδρα του Παναθηναϊκού, με την προηγούμενη να έχει γίνει το 1987 .

Η ομάδα της Κρήτης  προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με σουτ του Μερεμπιασβίλι. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77′ με το αυτογκόλ του Τριποτσέρη. Ωστόσο, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με γκολ του Μακρή.

 

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 1-0

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-1

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-2

Βέροια-Λεβαδειακός 2-1

Καλλονή-Κέρκυρα 1-0

Πλατανιάς-Ξάνθη 1-0

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ… 16

2. Βέροια… 15

3. Ολυμπιακός… 13

. Καλλονή… 13

5. Ατρόμητος… 10

. Παναθηναϊκός… 10

. Κέρκυρα… 10

. Αστέρας Τρίπολης… 10

9. ΟΦΗ… 9

10. Πανιώνιος… 7 (5 αγώνες)

11. Πλατανιάς Χανίων… 6

. Ξάνθη… 6

13. ΠΑΣ Γιάννινα… 5 (5 αγώνες)

. Πανθρακικός… 5

14. Εργοτέλης… 4

. Παναιτωλικός… 4

17. Νίκη Βόλου… 3

18. Λεβαδειακός… 2

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports