Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γέμισε η Ώλενα γέλια, χαρά και παιχνίδια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Γέμισε η Ώλενα γέλια, χαρά και παιχνίδια...

Από την 18η παιχνιδοθήκη της Πολιτείας Ήλιδας Ολυμπίας

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για δημιουργία παιχνιδοθηκών σε όσο το δυνατόν περισσότερα ορεινά, πυρόπληκτα ή δυσπρόσιτα χωριά του Νομού Ηλείας ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας» επισκέφθηκε την Ώλενα.

Με αγωνία αλλά και χαρά περίμεναν τα παιδιά μαζί με τα μέλη του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ωλένης στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου.

“Στην Ώλενα είναι η 18η παιχνιδοθήκη που δημιουργεί ο Όμιλος”, είπε η πρόεδρος της Πολιτείας Ήλιδας Ολυμπίας κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη.

Και συνέχισε: «Φέραμε σήμερα στα παιδιά παιχνίδια, βιβλία, επιτραπέζια, παιδικά video. Θέλουμε τα παιδιά να έχουν ως τόπο αναφοράς τους την παιχνιδοθήκη και εκεί έχοντας τη «γωνιά τους» -ανάλογα με την ηλικία τους, αλλά και το φύλο τους – να συγκεντρώνονται και είτε να παίζουν εκεί είτε να δανείζονται παιχνίδια και βιβλία. Είμαστε κοντά στα παιδιά για ό,τι χρειαστούν.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία παιχνιδιών LEGO για τη γενναιόδωρη προσφορά της αλλά και τον κάθε συμπολίτη μας που βοήθησε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν τα παιδιά μας να χαρίζουν ένα παιχνίδι τους σε κάποιο άλλο παιδί”.

Η κα Αγγελική Δημητρακάκη πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου «Η Ωλένη» αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου τόνισε ότι με το έργο του Ομίλου προσφέρουμε χαρά στα παιδιά και βοηθάμε να ξανακτιστούν γέφυρες ανθρωπιάς και αγάπης.

Κλείνοντας επεσήμανε ότι η παιχνιδοθήκη της Ώλενας θα προσπαθήσουν να ενισχυθεί και με τη βοήθεια του Συλλόγου τους αλλά και των ετεροδημοτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις