Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aυτό το Σάββατο "Οι Γάμοι του Φίγκαρο" της Μετροπόλιταν Όπερα της Ν. Υόρκης live στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών

Aυτό το Σάββατο "Οι Γάμοι του Φίγκα...

Μέσω της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας και του ΑΝΤ1 - Χορηγός επικοινωνίας είναι το thebest.gr

Για 3η χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας συνεχίζει φέτος τη διοργάνωση και παρουσίαση και στην Πάτρα του προγράμματος των live μεταδόσεων των παραστάσεων όπερας της φημισμένης Metropolitan Opera “The Met: Live in HD”.

Η πρώτη μετάδοση για τη νέα χειμερινή περίοδο θα γίνει με τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο και με ελληνικούς υπότιτλους στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, αυτό το Σάββατο 18.10.2014 και ώρα 19.55.

Η παράσταση που θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι Πατρινοί λάτρεις της όπερας θα είναι «Οι Γάμοι του Φίγκαρο» του Mozart.

Εισιτήρια θα διατίθενται από το Γραφείο της Λέσχης (Εμπορικό Κέντρο Κόλλα, Ρήγα Φεραίου 93-97 τρίτος όροφος, ώρες λειτουργίας Τρίτη και Πέμπτη 10-1 το πρωί, Παρασκευή 6-9 το απόγευμα και Σάββατο 11-2 το πρωί, τηλ. 693.6177790), καθώς και από τα Καταστήματα Musical (Ρήγα Φεραίου 127, τηλ. 2610.620222) και Discover (Πατρέως 30, τηλ. 2610.624916).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €18 (κανονικό) και €13 (φοιτητικό, παιδιά, άνεργοι και μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας).

Οι γάμοι του Φίγκαρο - Le nozze di Figaro - Giacomo Wolfgang Amadeus Mozart

Διεύθυνση Ορχήστρας:  James Levine

Σκηνοθεσία:  Richard Eyre

Σκηνικά – Κουστούμια:   Rob Howell

Φωτισμοί:  Paul Constable

Χορογραφίες:  Sara Erde.

Ερμηνευτές: Κόμισσα  Marina Poplavskaya, Σουζάνα Marlis Petersen, Κερουμπίνο

Isabel Leonard, Κόμης Peter Mattei, Φίγκαρο Ildar Abdrazakov.

Υπότιτλοι Ελληνικοί

Διάρκεια: 3.52΄.

Όπερα σε τέσσερις πράξεις σε λιμπρέτο του Lorenzo Da Ponte.

Ο James Levine διευθύνει μια νέα παραγωγή των Γάμων του Φίγκαρο του Mozart, με τον Ildar Abdrazakov στον ομώνυμο ρόλο, και σκηνοθεσία του Richard Eyre, του οποίου άλλες συνεργασίες με τη ΜΕΤ περιλαμβάνουν τον επικείμενο Βέρθερο και το ανέβασμα της Κάρμεν το 2011. Η σκηνοθεσία του Eyre σ’ αυτήν την όπερα, όπου οι συναισθηματικοί δεσμοί ενός πλούσιου ζευγαριού και των αρραβωνιασμένων υπηρετών τους μπαίνουν σε δοκιμασία μέσα σε μια μέρα γεμάτη γεγονότα, τοποθετεί την ιστορία σε ένα επιβλητικό αρχοντικό στη Σεβίλλη του 1920.

Η διανομή επίσης περιλαμβάνει τη Marlis Petersen στον ρόλο της Σουζάνας, της τετραπέρατης αρραβωνιαστικιάς του Φίγκαρο, τον Peter Mattei στον ρόλο του αφεντικού τους, του κόμη Αλμαβίβα, τη Marina Poplavskaya στον ρόλο της συζύγου του Αλμαβίβα, της πολύπαθης κόμισσας, και την Isabel Leonard στον ρόλο του καυχησιάρη ακόλουθου Κερουμπίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View