Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται η Πέγκυ Ζήνα για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα

Έρχεται η Πέγκυ Ζήνα για μία live μουσικ...

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 - Ήδη οι σχετικές αφίσες έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας

H δημοφιλής λαική τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, η οποία είναι παντρεμένη με τον Ναυπάκτιο στην καταγωγή Γιώργο Λύρα, αναμένεται να έρθει στην Πάτρα για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 στα χειμερινά Αστέρια, στο κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων.

Η 39χρονη καλλιτέχνιδα με κοντά 13 δίσκους στο ενεργητικό της και πολλές επιτυχίες (ένα από τα τελευταία της κομμάτια είναι το «Πάρε δρόμο») αναμένεται να εμφανιστεί στην Πάτρα πλαισιωμένη από την ορχήστρα της και φρέσκια μετά την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος της με τον Πατρινό νεαρό λαικό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο στο κέντρο Θέα της Αθήνας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Οι δυο τραγουδιστές (ο Νίκος Οικονομόπουλος «σκίζει» αυτό το διάστημα με το κομμάτι «Εξαιτίας σου»), για έξι ολόκληρους μήνες συνεργάστηκαν με επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο Θέα. Επρόκειτο για ένα καλλιτεχνικό σχήμα που ο κόσμος αγάπησε και το έδειξε με την παρουσία του.

Το περασμένο Σάββατο το βράδυ και καθώς οι δυο καλλιτέχνες ήταν μαζί στην πίστα δεν παρέλειψαν να πουν λίγα λόγια γι' αυτή την όμορφη και επιτυχημένη συνεργασία. Ο Νίκος Οικονομόπουλος στα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο Fever μαζί με την Δέσποινα Βανδή ενώ αρχές του άλλου μήνα θα βρεθεί στην Κύπρο για δυο εμφανίσεις. Όσο για την Πέγκυ Ζήνα, όπως έγραψε το σάιτ gossip-tv.gr, φέτος θα συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη.

«Ναι είναι αλήθεια φέτος θα συνεργαστώ με τον Νότη», παραδέχθηκε σε ερώτηση δημοσιογράφου. Ο δημοσιογράφος ρώτησε την Πέγκυ Ζήνα με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει πέρυσι όταν ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης είχε ταχθεί υπέρ της Χρυσής Αυγής, και είχε πει ότι δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νότη.

«Πέρυσι είπα ότι τη δεδομένη στιγμή και με τον τρόπο που ήθελε ο Σφακιανάκης δεν θα συνεργαζόμουν. Φέτος θα συνεργαστούμε. Πέρυσι ήταν μία υποθετική ερώτηση, φέτος είναι πραγματική».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View