Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O θρυλικός dj G Pal αυτό το Σάββατο live στην Πάτρα

O θρυλικός dj G Pal αυτό το Σάββατο live...

Στις 23.30 στο Home by Megaro στην οδό Γερμανού

Έναν από τους πιο διάσημους και θρυλικούς Έλληνες djs και μουσικούς παραγωγούς, τον G Pal (Γιώργο Παλλήκαρη) που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει για μία μοναδική βραδιά αυτό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 η Πάτρα, στο Home by Megaro στην οδό Γερμανού απέναντι από την πλατειούλα Αγίου Γεωργίου.

Ο G Pal που έχει ξαναπαίξει μουσική στην Πάτρα, έχει συνεργαστεί γράφοντας τη μουσική σε ταινίες του γνωστού Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη.

Ο G Pal άρχισε να ασχολείται με την χορευτική μουσική, ήδη από τα εφηβικά του χρόνια, αγοράζοντας δίσκους house και techno και παίζοντας μουσική για τους φίλους του. Την περίοδο των σπουδών του στο πανεπιστήμιο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική παραγωγή και δεν άργησε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να αποκτήσει πτυχίο στη μουσική τεχνολογία.

Γύρω στα τέλη του 1997 και ενώ ακόμη σπούδαζε στο New York University, ο Γιώργος Παλλήκαρης άρχισε να τραβά την προσοχή σημαντικών labels-εταιρειών. Λίγο μετά την πρώτη του εμπορική δισκογραφική κυκλοφορία το 1999, στο Βρετανικό label Low Pressings, άρχισε να ετοιμάζει υλικό για άλμπουμ. Όταν γνώρισε τον Rick Salzer της Plastic City, άνοιξε και ο δρόμος για σημαντική αναγνώριση στην αφρόκρεμα της διεθνούς dance σκηνής, αφού προστέθηκε στη κολεκτίβα καλλιτεχνών του UCMG της Νέας Υόρκης. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πολλά singles για την Plastic City καθώς και το αναγνωρισμένο από κοινό και κριτικούς άλμπουμ του «Life by G.Pal».

Το 2001 ο G Pal επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε το δικό του label, την Swift Records. Από την πρώτη κυκλοφορία της, η εταιρεία Swift έγινε θέμα συζητήσεων στην διεθνή dance κοινότητα. To 2004 η Swift απέκτησε παγκόσμια διανομή μέσω της Intergroove UK ενώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την KLIK Records.

Τα επόμενα χρόνια ενώ ο G Pal εργάζεται στο στούντιό του με remix, παραγωγές και συνεργασίες με labels-εταιρείες όπως Yoshitoshi, Shinichi, Low Pressings, Addictive, Global Underground και καλλιτέχνες όπως Deep Dish, Steve Lawler, David Duriez, Terry Lee Brown Jr., Oscar G, Tim Fielding, Hardy Heller, Pascal Feos και Steve Bug μεταξύ άλλων, αρχίζει να αποκτά πια διεθνή εμβέλεια σε βαθμό που ίσως να μην έχει αποκτήσει άλλος  Έλληνας παραγωγός και DJ στην διεθνή χορευτική σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό κοινό τον παρακολουθεί φανατικά στις εμφανίσεις του σε όλη την χώρα καθώς και στα radio mixes που εξέπεμπαν από τον Best Radio κάθε Παρασκευή βράδυ μεταξύ 12-2 π.μ.

Το 2011 βρήκε τον G Pal ως House DJs Movida Corona ο οποίος «έτρεξε» με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και σε διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης. Το 2012, ο G.Pal ήταν και πάλι βασικός κριτής του Movida Corona διαγωνισμού.

Τον Ιανουάριο του 2013 ξεκίνησε μία νέα εποχή για την Swift Records ακολουθώντας τα νέα μουσικά trends και ήχους. Επίσης εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει μία νέα ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο “Swift Sessions” στο Frisky Radio.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View