Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το δραματικό θρίλερ «Good People – Άπληστοι Γείτονες» αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου 2014

Το δραματικό θρίλερ «Good People – Άπλησ...
Μαρτάτος Tάκης

Θα έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη φιγουράρει το σχετικό πόστερ

Η τύχη τους θα γίνει ο εφιάλτης τους…

Αν είχατε οικονομικά προβλήματα και βρίσκατε 220.000 λίρες στο διαμέρισμα του νεκρού γείτονα θα τα κρατάγατε ή θα τα δίνατε στην αστυνομία;

Αυτό το θέμα πραγματεύεται το ενδιαφέρον δραματικό θρίλερ «Good People – Άπληστοι Γείτονες» που αναμένεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την εταιρεία Odeon στις 23 Οκτωβρίου 2014.

O υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο (“127 Hours”), η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Κέιτ Χάντσον (“Almost Famous”), η οποία ως γνωστό είναι κόρη της Γκόλντι Χων, ο γνωστός από τους «Άθικτους», μαύρος ηθοποιός Ομάρ Σι και ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τομ Γουίλκινσον (“Michael Clayton”), πρωταγωνιστούν σε ένα σύγχρονο θρίλερ αγωνίας βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μάρκους Σάκεϊ. Το σενάριο έχει γράψει η Κέλι Μάστερσον (“Snowpiercer”) ενώ μέλος της παραγωγής είναι και ο γνωστός ηθοποιός Τόμπι Μαγκουάιρ του «Σπάιντερμαν».

Η ταινία, που είναι η πρώτη αγγλόφωνη κινηματογραφική απόπειρα του 55χρονου Δανού σκηνοθέτη Χένρικ Ρούμπερ Γκενζ (“Excuse Me”, “Bror min bror”), αφηγείται την ιστορία του Τομ και της Άννα, ενός ζευγαριού από την Αμερική που ζει στο Λονδίνο και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όταν ο γείτονάς τους, που μένει ακριβώς από κάτω, πεθαίνει, η τύχη δείχνει να τους χαμογελά – προσωρινά - αφού ανακαλύπτουν ότι μέσα στο σπίτι του υπάρχουν 220.000 λίρες.

Αν και αρχικά είναι διστακτικοί, αναφορικά με το αν θα πρέπει να απλώσουν το χέρι τους στο «θησαυρό» που ανακάλυψαν, αποφασίζουν ότι το σχέδιο είναι απλό, χωρίς να πουν λέξη στην αστυνομία: το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν τα χρήματα και να χρησιμοποιήσουν μόνο όσα τους είναι απολύτως απαραίτητα για να ξεχρεώσουν. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, το σύμπαν αποφασίζει να τους δείξει πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω – κάτω, καθώς σύντομα αρχίζουν να δέχονται απειλές από ανθρώπους του υποκόσμου.

Η ταινία έχει ξεκινήσει να παίζεται σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών στις ΗΠΑ από τις 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο 36χρονος Τζέιμς Φράνκο που είναι και σκηνοθέτης φέτος παίζει σε πολλές ταινίες.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture