Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτό είναι το στέκι του Χειμώνα!

Αυτό είναι το στέκι του Χειμώνα!

Κάποιες στιγμές, αναζητάς κάτι διαφορετικό...

Θέλεις το πρωί να απολαμβάνεις έναν αρωματικό καφέ, από εξαιρετικής ποιότητας ποικιλία, που θα σου φτιάξει την ημέρα... Θέλεις καφέ από το MIKEL στην πλ. Όλγας!

Κάποιες στιγμές, αναζητάς κάτι διαφορετικό... Κάτι περισσότερο από ένα καλό εσπρέσο ή μια σοκολάτα. Θες ένα special ρόφημα από το MIKEL στην πλ. Όλγας!

Είναι κάποιες μέρες που έχεις ανάγκη από κάτι που θα σου δώσει έξτρα ενέργεια, θα σε τονώσει, θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις την ημέρα σου. Χρειάζεσαι έναν 100% φρεσκοστυμμένο χυμό φρούτων από το MIKEL στην πλ. Όλγας!

Τις ώρες της υπογλυκαιμίας, λαχταράς αρωματικά muffins, φρεσκοψημένα κέικ, λαχταριστά cookies, ολόφρεσκα κρουασάν... Θες ό,τι πιό γλυκό, σοκολατένιο, λαχταριστό & φρέσκο από το MIKEL στην πλ. Όλγας!

...αν είσαι τύπος του "αλμυρού", διάλεξε ένα sandwich με ψωμί χωριάτικο, brezel, τσιαπάτα, μπριός, οκτάσπορο, ζέας, ή κλασικό... με πολλούς συνδυασμούς υλικών και γεύσεων για κάθε γούστο και κυρίως φτιαγμένο με ολόφρεσκα υλικά, γιατί τα καλύτερα sandwiches είναι στο MIKEL στην πλ. Όλγας!

Το περιβάλλον του "MIKEL" είναι αθηναϊκών προδιαγραφών, όπως και το όνομά του άλλωστε, το προσωπικό του όμως είναι άνθρωποι της πόλης μας, τόσο φιλικοί και τόσο πρόθυμοι επαγγελματίες που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή!

Στο "MIKEL" της πλατείας Όλγας, στο cosy, "ζεστό", παρείστικο σαλόνι του, βρήκαμε το στέκι του φετινού Χειμώνα!

MIKEL
Μαιζώνος 61-63, πλατεία Όλγας, Πάτρα
Δωρεάν υπηρεσία delivery: Τ. 2610 622543 What's up: 6987 435155

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View