Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο Πατρινοί είχαν "ρημάξει" το Δημοτικό Νεκροταφείο Αιγίου - Είχαν κλέψει πάνω από 3 τόνους μετάλλου -Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μετά από μεταμεσονύχτια επιχείρηση

Δύο Πατρινοί είχαν "ρημάξει" τ...

Συνελήφθησαν επ αυτοφόρω μέσα στο νεκροταφείο

Δύο άνδρες ηλικίας  42 και 34 ετών συνελήφθησαν μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μέσα στο Δημοτικό Νεκροταφείο Αιγίου, να κλέβουν μπρούτζινους κρίκους από μνήματα.

Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί του Αιγίου βρήκαν 8 μεταλλικούς κρίκους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είναι κάτοικοι Πατρών.

Μάλιστα οι δύο συλληφθέντες φέρονται να προσπάθησαν να γλιτώσουν τις χειροπέδες και γρονθοκόπησαν τους αστυνομικούς ενώ προσπάθησαν να τους απωθήσουν με κλωτσιές.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του thebest.gr στο χρονικό διάστημα από 19 Σεπτεμβρίου 2015 έως 6 Οκτωβρίου 2014 είχαν αφαιρέσει σχεδόν 700 μπρούτζινα εξαρτήματα από τάφους και εκτιμάται ότι το κλεμμένο μέταλλο αντιστοιχεί σε περισσότερους από 3 τόνους.

Μάλιστα φαίνεται πως ήταν οργανωμένοι καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και ένας ασύρματος, ο  οποίος ήταν συντονισμένος στη συχνότητα των αστυνομικών υπηρεσιών Αιγίου.

Yπενθυμίζεται ότι αρκετές κλοπές τέτοιου είδους έχουν καταγραφεί και σε νεκροταφεία στην Πάτρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις