Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανανεωτική διάθεση στο νέο πρόγραμμα του Tele Time

Ανανεωτική διάθεση στο νέο πρόγραμμα του Tele Time

Ξεκινάει από 10 Σεπτεμβρίου

Το πατρινό κανάλι Tele Time "Έρχεται με νέα διάθεση" στις 10 Σεπτεμβρίου με στόχο όπως μας ενημερώνει με σχετικό δελτίο Τύπου,  να καλύψει τις ανάγκες της Πάτρας και της ευρύτερης Περιφέρειας για ψυχαγωγία  και ενημέρωση. Έχοντας προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε πλήρη ανανέωση της υλικοτεχνικής του υποδομής ώστε να εκπέμπει υψηλής ποιότητας  εικόνα, το Teletime κατάφερε να εξασφαλίσει πλούσιο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες, τόσο μέσω της συνεργασίας του με δύο κορυφαία brands (Nickelodeon & MTV), όσο και με τις επιλογές σε νέες τοπικές παραγωγές με φρέσκα πρόσωπα και θεματολογία.

Το νέο πρόγραμμα του Teletime απευθύνεται στο κοινό όλων των ηλικιών. Μεγαλύτερο βάρος όμως έχει δοθεί στις νεαρότερες ηλικίες που αποτελούν και το δυναμικό κοινό της τοπικής κοινωνίας.

Το Teletime με τα προγράμματα του Nickelodeon, φέρνει κοντά στα παιδιά, και σε όσους αισθάνονται παιδιά, γνωστούς χαρακτήρες όπως τον Μπομπ Σφουγκαράκη, την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια, τους Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης και άλλους.

Με τις μουσικές ζώνες του MTV φέρνει στους νέους την “καλύτερη μουσική του σήμερα” μέσα από το μεγαλύτερο μουσικό κανάλι στον κόσμο.

Με το Your Time, την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του, οι παρουσιαστές του Teletime φέρνουν κοντά σας όλα τα νέα, μαζί με ενημερωτικά θέματα που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες. Καλλιτεχνικά & μουσικά νέα, διατροφή & αθλητισμός, ψυχαγωγία & ενημέρωση και πολλά άλλα κάθε απόγευμα στις οθόνες σας.

Κάθε βράδυ News Time από το έγκυρο δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού με όλες τις ειδήσεις για πραγματική ενημέρωση.

Παράλληλα στο νέο site του σταθμού (www.teletimetv.gr) συνεχής ενημέρωση και πληροφορίες.

Το Teletime “έρχεται με νέα διάθεση” να αλλάξει την εικόνα της περιφερειακής τηλεόρασης ! Teletime - Όλα Μπροστά Σου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις