Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο Κατσανιώτης «προπονεί» ημικρανίες στην τοπική Νέα Δημοκρατία

Ο Κατσανιώτης «προπονεί» ημικρανίες στην...

Της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

Εμφανίστηκε ξαφνικά στο πρoσκήνιο έχοντας όλες τις προδιαγραφές για να προκαλέσει ημικρανίες στα ντόπια στελέχη της Ν.Δ. Νέος και ωραίος, επικοινωνιακός και με διάθεση να πληρώσει και μάλιστα αδρά  την προβολή του, γεγονός που διεφάνη στις εκλογές για την Περιφέρεια, έφτασε με άνεση που δεν μπορούσε κανείς να υποπτευθεί, σε ποσοστά παχυλότατα  για την Ν.Δ. στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή τις φιλοδοξίες του που ήταν και παραμένουν μεγάλες.

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης, μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής Aχαϊας, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα πηγαδάκια των δεξιών της περιοχής, με τους κατά καιρούς πολιτευτές  που θρέφουν φιλοδοξίες να πνέουν μένεα εναντίον του «άκαπνου» όπως ακούστηκε να τον χαρακτηρίζουν νεαρού «με τις πλάτες» όπως συμπλήρωναν κλείνοντας το μάτι με τον υπονοούμενο τρόπο που μόνο ο Έλληνας ξέρει να χειρίζεται στον...αέρα..

Η αλήθεια είναι ότι η πρόθεση Κατσανιώτη να κατέβει υποψήφιος στην Αχαϊα είναι γνωστή στους περί αυτόν κύκλους, που ο ίδιος φρόντισε να είναι πολλοί και μεγάλοι, άρα δεν μπορεί κανείς να κάνει λόγο για έκπληξη, θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό.

O εκνευρισμός ωστόσο είναι πρόδηλος ή και η διάθεση άσκησης έντονης κριτικής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος φιλύποπτος να πει ότι αποτελεί η πιπεράτη ανάρτηση της Λένας Καλεντζώρη στο  fb.

“Νεόκοποι..ελέω Αθήνας....."πολιτικοί" ΣΩΤΗΡΕΣ, άκαπνοι, και δοτοί....ανακοινώνουν σε πρόσωπο ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ, ευλογούντες τα γένια τους.... , πόσο ΧΑΧΟΛΟΥΣ άραγε θεωρούν τους ΑΧΑΙΟΥΣ ...εν ετει 2014 !!! ΕΛΕΟΣ !!!!!” έγραψε στη σελίδα της για να δεχθεί αρκούντως αιχμηρά σχόλια υποστήριξης της οργής της όπως αυτό που ανέφερε: «Μόνο νεόκοποι; αλεξιπτωτιστές χωρίς καμία διαδρομή και χωρίς καμία πολιτική παρουσία, καλώς τους, θα τους περιποιηθούμε όπως πρέπει...».

"Α, Κατσανιώτη τον λένε; Συγγνώμη δεν το ήξερα. Γιατί όταν ήμουν εγώ στη ΝΔ. δεν ήταν αυτός"!” είπε σε ραδιοφωνική εκομπή ο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και των Ανεξαρτήτων Ελλλήνων Νίκος Νικολόπουλος, όταν διορθώθηκε από το δημοσιογράφο, επειδή από ...λάθος ανέφερε   τον Κατσανιώτη ως Καστανιώτη, προσδίδοντάς τους και ...εκδοτικό αέρα.

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης είναι γνωστό τοις πάσι ότι πέρα της στενής σχέσης που έχει αναπτύξει με ΜΜΕ, χαίρει της εκτιμήσεώς και της συμπάθειας και του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Μάκκα, γεγονός που κάποιοι υπογραμμίζουν με νόημα, μηδέ εξαιρουμένου του περιβάλλοντος του Θανάση Νταβλούρου.

Αλλά και οι περί τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο έχουν να πουν τον ...καλό τους λόγο, όπως και ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ κ. Ζαφειρόπουλος που δεν θρέφει και την μεγαλύτερη των συμπαθειών.

Σίγουρα όλα τούτα και άλλα πολλά μυρίζουν εκλογές. Και μαζί με αυτές αρχίζουν να ζεσταίνονται και τα αίματα. Το επόμενο διάστημα, θα ενταθούν  οι κοκορομαχίες και θα έχουμε πεδίο δόξης λαμπρό για κους κους στην κυβερνώσα παράταξη, η οποία κανει τώρα την αρχή στην γκρίνια.

Αυτό που θεωρείται πάντως βέβαιο είναι ότι δεν θα ξεφορτωθούν εύκολα τον Κατσανιώτη, o οποίος έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει σχέσεις με σημαντικά στελέχη της Ν.Δ. και όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και να οργανώσει τον μηχανισμό του.

Και εκεί που τον ήθελαν να καίγεται στην Περιφέρεια και να σφαδάζει, αυτή τη στιγμή τον βλέπουν να ετοιμάζει κοστούμι βουλευτή χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει και ότι θα το...φορέσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις