Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Αύριο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης η κηδεία του Γιώργου Ν. Κουνινιώτη

Αίγιο: Αύριο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό...

Η τελευταία φωτογραφία πριν τον αιφνίδιο θάνατό του

Αύριο Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργου Νικολάου Κουνινιώτη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 54 ετών από καρδιακό επεισόδιο και μάλιστα στον ύπνο του.

Η κηδεία θα τελεστεί  στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται από τις 12 στον ιερό ναό.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός αιγιώτης, γιος του αείμνηστου δημάρχου Αιγίου Νίκου Κουνινιώτη, έπεσε για ύπνο αργά προχτες το βράδυ και δυστυχώς δεν ξύπνησε ποτέ. Η μητέρα του διαπίστωσε χθες γύρω στη 1 το μεσημέρι πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, όπως και φίλοι γιατροί που έσπευσαν, διαπιστώνοντας απλώς το θάνατό του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος, χτες το βράδυ ήταν μάλιστα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου οι φίλοι του τον είδαν για τελευταία φορά και με το άκουσμα της είδησης, δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξανασυναντήσουν στους δρόμους του Αιγίου, να χαιρετάει όλο τον κόσμο με την καλοσύνη που τον διέκρινε.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στο Αίγιο και σκόρπισε θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους πολιτικούς συνεργάτες του.

Η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Καβούνη ανέβασε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ίσως την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε ο Γιώργος Κουνινιώτης λίγες ημέρες πριν τον ξαφνικό θάνατό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις