Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πολυχώρος "ΔΑΣΥΛΛΙΟ" αποτελεί μια μοναδική πρόταση φιλοξενίας και εκδηλώσεων στην πόλη της Πάτρας!

Ο πολυχώρος "ΔΑΣΥΛΛΙΟ" αποτελε...

Απολαύστε την άριστη ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές!

Ο πολυχώρος "ΔΑΣΥΛΛΙΟ" αποτελεί μια μοναδική πρόταση φιλοξενίας και εκδηλώσεων στην πόλη της Πάτρας. Εδώ, οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν πλήρως και οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας θα είναι ανώτερες των προσδοκιών σας.

Απολαύστε την άριστη ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές, για εκδηλώσεις με άποψη και μοναδικό στιλ. Η θέση μας, σε κομβικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση και απεριόριστο πάρκινγκ, η προσεγμένη αισθητική των χώρων μας, το φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον και το έμπειρο προσωπικό, δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό που θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας για μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση.

Βασική μας υπηρεσία είναι η διάθεση χώρων, σε συνδυασμό με πιστοποιημένα γευστικά μενού, καθώς και άλλες υπηρεσίες (όπως διακόσμηση, μουσική κάλυψη, κτλ.) για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.

Αποτελούμε αξιόπιστη πρόταση στο χώρο της διοργάνωσης κάθε είδους και ύφους εκδηλώσεων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και κατακτώντας ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου μέρους της αγοράς που απευθυνόμαστε.

Η συνεργασία μαζί μας, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την εξαιρετική τοποθεσία! Στο ωραιότερο σημείο της πόλης, ο χώρος μας αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματικές συναντήσεις, σεμινάρια, εταιρικές δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις και cocktail parties. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στην οργάνωση της επαγγελματικής σας εκδήλωσης.

Επίσης, ο χώρος είναι διαθέσιμος στους συμμετέχοντες ώστε να απολαύσουν το διάλειμμά τους, επιλέγοντας από μία ποικιλία μενού διαλειμμάτων καφέ και ελαφρών γευμάτων. Σε όλους μας τους χώρους διατίθεται υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας και γραμματειακής υποστήριξης, κατόπιν ζητήσεως.

Διαθέτουμε αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσα καφέ, αίθουσα εστιατορίου και Roof Garden, εσωτερικούς χώρους συνολικού εμβαδού 730 τ.μ. με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως 600 ατόμων και εξωτερικούς χώρους συνολικού εμβαδού 1.040 τ.μ. με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως 720 ατόμων.

Το Roof Garden διαθέτει μοναδική και απεριόριστη θέα σε ολόκληρο τον Πατραϊκό κόλπο.

Το Δασύλλιο αποτελεί ένα μοναδικό χώρο απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον, που καταφέρνει να εντυπωσιάσει τόσο με την αισθητική του όσο και με τη μοναδική του θέα.

Party

Party

Party

Events

Events

Events

Γάμος

Γάμος

Γάμος

Catering

Catering

Catering

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight