Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σύγχυση με τον Κοινωνικό Τουρισμό – Εκτός λίστας συμπολίτες που έχουν αριθμό επιταγής – Τί τους απαντούν από τον ΟΑΕΔ

Πάτρα: Σύγχυση με τον Κοινωνικό Τουρισμό...

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση

Δεκάδες Πατρινοί, όπως πληροφορείται το thebest.gr έμειναν ξαφνικά εκτός της οριστικής λίστας των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνονταν στην προσωρινή λίστα και μάλιστα είχε βγει για λογαριασμό τους και αριθμός επιταγής.

Όπως σημειώνουν μπήκαν τις προηγούμενες μέρες στο πόρταλ του ΟΑΕΔ και ξαφνιάστηκαν αφού αντί για επιβεβαίωση πήραν την «κρυάδα» τους. Το αξιοπερίεργο δε είναι ότι δεν περιλαμβάνονται ούτε στο κατάλογο με όσους, για κάποιο λόγο αποκλείστηκαν τελικά.

Αρκετοί εξ’ αυτών επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη το αρμόδιο γραφείο του ΟΑΕΔ στην Πάτρα όπου τους επιβεβαίωναν την ύπαρξη του αριθμού της επιταγής που τους αντιστοιχεί.

Πάντως και οι εργαζόμενοι «έπεφταν από τα σύννεφα» για το γεγονός ότι οι συμπολίτες, αν και αρχικά κρίθηκαν δικαιούχοι, τώρα δεν βρίσκονται στη λίστα. Οι υπάλληλοι δεν γνώριζαν να τους απαντήσουν γιατί δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση και τους συνιστούσαν να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή μήπως κι έχουν γίνει λάθη στον κατάλογο και υπάρξει συμπλήρωση.

Ωστόσο οι Πατρινοί θεωρούν ότι τελικά «κόπηκαν» από τη σχετική λίστα λόγω περικοπών και μείωσης των σχετικών κονδυλίων που διαθέτει η Κυβέρνηση για το Κοινωνικό Τουρισμό.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις καθώς τότε τους συμβούλευαν οι υπάλληλοι να επιστρέψουν στον ΟΑΕΔ για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις