Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες τάσσεται ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Λαλιώτης

Πάτρα: Υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κά...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες, τάσσεται, ο περιφερειακός σύμβουλος, πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ., Παναγιώτης Λαλιώτης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει πλέον τη νομιμοποίηση της διακυβέρνησης της χώρας. Σε γραπτή του δήλωση σημειώνει:

«Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αφού τελείωσαν τη χώρα, έχουν τελειώσει πολιτικά και οι ίδιοι. Το Βατερλώ των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης δεν έχει τελειωμό και αποδεικνύεται όχι μόνο από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αλλά και από την καθημερινή αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι πλήρωσαν ακόμη και με την ίδια τους τη ζωή τον εφιαλτικό ΕΝΦΙΑ. Οφείλουν να αποχωρήσουν εδώ και τώρα, γιατί λειτουργούν παράνομα, αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά», τόνισε ο κ. Λαλιώτης.

Τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών πρέπει να γίνουν πράξη, ακόμη και μέσα στο Νοέμβριο, καθώς από την 1η Νοεμβρίου καταργείται το «βέτο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην οικονομία και τα εθνικά θέματα της Ελλάδας.

«Οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση σε εκείνους που τους έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην επιθυμούν εκλογές στην παρούσα φάση, γιατί οι μεν πρώτοι θα υποστούν πανωλεθρία, ο δε κ. Τσίπρας με μία ακατάσχετη παροχολογία ορέγεται την εξουσία και απολαμβάνει τη γλυκιά γεύση των αβέβαιων επινίκιων, όμως ο λαός δεν αντέχει άλλο. Η μοναδική λύση είναι μία δημοκρατική κυβέρνηση που θα αναλάβει την εθνική ανασυγκρότηση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι εκεί»,κατέληξε ο κ. Λαλιώτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις