Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ασθένεια Χαρδούβελη ξαναφουντώνει τα σενάρια για κόντρα με το Μαξίμου

Η ασθένεια Χαρδούβελη ξαναφουντώνει τα σ...

Με αφορμή μια ίωση, που, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ταλαιπωρεί από χθες

Δεν εκδιώχθηκα από το γραφείο του Γκίκα Χαρδούβελη, φέρεται να λέει σε συνομιλητές του ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού διαψεύδει έτσι τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μετά τη χθεσινή σύσκεψη με την τρόικα και σύμφωνα με τα οποία η παρουσία του στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα έγινε αιτία διαφωνίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, καθώς ο κ. Βενιζέλος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Λαζαρίδη, τα χθεσινά δημοσιεύματα δεν ήταν σε καμία περίπτωση τυχαία, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι βάλλεται από στοχοποιημένα σχόλια προς το πρόσωπό του.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Χαρδούβελης δεν είχε πάει σήμερα το πρωί στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών. Με αφορμή μια ίωση, που, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ταλαιπωρεί από χθες, ο υπουργός δεν εμφανίστηκε στην οδό Νίκης, παρά στις 5 το απόγευμα. Έτσι, δεν συναντήθηκε καθόλου με τον κ. Λαζαρίδη, καθώς ο τελευταίος είχε αποχωρήσει, αφού νωρίτερα μετείχε κανονικά στην σύσκεψη της τρόικας με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια. 

Αργότερα το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στο υπουργείο Οικονομικών σύσκεψη με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις