Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα διοίκηση στον Ελαιοκομικό – Αμπελουργικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Πατρών

Νέα διοίκηση στον Ελαιοκομικό – Αμπελουρ...

Ποιοι αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο

Μια νέα αρχή στον Ελαιοκομικό – Αμπελουργικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Πατρών, την πρώην ΕΑΣ Πατρών σηματοδότησε και επίσημα το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν την 30.9.2014 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μελών στο Εποπτικό Συμβούλιο και αντιπροσώπων στην ΠΑΣΕΓΕΣ, απεικονίζοντας περίτρανα την άποψη των αγροτών της περιοχής.

Στις εκλογές που διεξήχθησαν την 30.9.2014 στα γραφεία του Συνεταιρισμού , στην οδό Ανθείας αρ. 38,το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο και για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι Δημήτριος Παρασκευόπουλος (302 ψ.),Παναγιώτης Γερασιμόπουλος (210 ψ.) Ιωάννης Μπαρής (169 ψ.), Ζώης Μαρτζάκλης (147 ψ.), Θεόδωρος Λινάρδος (125 ψ.), Άγγελος Κυριακόπουλος (94 ψ.) και Δημήτριος Κωνσταντινόπουλος (76 ψ).

Στο Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι κ.κ. Γεώργιος Μυλωνάς (193 ψ.), Σπυρίδων Πουλίδας (191 ψ.) και Κωνσταντίνος Βράκας (125 ψ.).

Αντιπρόσωποι για την ΠΑΣΕΓΕΣ εξελέγησαν οι κ.κ. Δημήτριος Παρασκευόπουλος (272 ψ.), Παναγιώτης Γερασιμόπουλος (235 ψ.), Γεώργιος Γεωργιόπουλος (109 ψ.), Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (107 ψ.), Παναγιώτης Λαλιώτης (102 ψ.) και Δημήτριος Κωνσταντινόπουλος (52 ψ.).

Επιπλέον κατά την 1η Συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου την 01.10.2014 που έγινε για την Κατανομή Αξιωμάτων προέκυψε το ακόλουθο αποτέλεσμα:

Παρασκευόπουλος Δημήτριος – Πρόεδρος

Γερασιμόπουλος Παναγιώτης – Αντιπρόεδρος

Μπαρής Ιωάννης – Γραμματέας

Θεόδωρος Λινάρδος – Ταμίας

Ζώης Μαρτζάκλης – Μέλος

Κυριακόπουλος Άγγελος - Μέλος

Δημήτριος Κωνσταντινόπουλος - Μέλος

Τέλος κατά την 1η Συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Εποπτικού Συμβουλίου την 01.10.2014 που έγινε για την εκλογή Προέδρου προέκυψε το ακόλουθο αποτέλεσμα: Σπυρίδων Πουλίδας – Πρόεδρος Γεώργιος Μυλωνάς – Μέλος Κων/νος Βράκας – Μέλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις