Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φωτογραφικά "Ινσταντανέ" του Μεσολογγίτη Νίκου Αλιάγα στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη στο Κολωνάκι

Φωτογραφικά "Ινσταντανέ" του Μ...

Στην έκθεση συμμετέχουν 14 ακόμη επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι

Σε μία εποχή που η φωτογραφία έχει αποκτήσει σημαντική θέση στη ζωή μας μέσα από τις καθημερινές στιγμές, κάποιες φωτογραφίες ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους.

Η γνωστή Γκαλερί Ζουμπουλάκη στην πλατεία Κολωνακίου στην Αθήνα έχει συλλέξει κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που έχουμε συναντήσει στα social media και τις παρουσιάζει σε εκτυπωμένη μορφή υψηλής ανάλυσης, όπως αναφέρει το σάιτ gossip-tv.gr.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι μέσα από τον προσωπικό τους φακό συμμετέχουν στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ομαδική έκθεση που πραγματοποιεί η Γκαλερί. Η έκθεση ξεκίνησε την λειτουργία της την περασμένη Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 και θα συνεχιστεί έως και τις 18 Οκτωβρίου 2014.

Μεταξύ των συμμετεχόντων μάλιστα είναι και ο γοητευτικός Μεσολογγίτης στην καταγωγή σταρ τηλεπαρουσιαστής στην Γαλλική τηλεόραση και δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας!

Συμμετέχουν ακόμα οι, Σταμάτης Αθανάσουλας, Νίκος Βατόπουλος (δημοσιογράφος της εφημερίδας Η Καθημερινή), Μαρίνα Βερνίκου, Μαρία Γιαννά, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Κωνσταντίνος Καφίρης, Βασίλης Μαραγκός, Δωροθέα Μερκούρη, Βένια Μπεχράκη, Φαίδων Παπαμιχαήλ, Βαγγέλης Πατεράκης, Δανάη Στράτου, Μανούσος Χαλκιαδάκης.

Κάτω από τα κοινά hashtags #instazoum14, #Ινσταντανέ, #ZoumboulakisGalleries, οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στην έκθεση θα αναρτηθούν στο Instagram.

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 11:00-15:00 & 17:00-20:00

Τετάρτη: 11:00-15:00 & Σάββατο: 11:00-14:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight