Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας":"Βαποράκι" πολιτικού ρεβανσισμού και ανακόλουθος στα περί "συνεργασίας"...ο "αποστάτης" Δήμαρχος Αιγιάλειας!

"Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας&quo...

Ανακοίνωση της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβούλιο Αιγιάλειας

Mε αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας (Τρίτη 30/9) και ειδικότερα τη συγκρότηση κι εκλογή νέων Διοικητικών Συμβουλίων, τόσο στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου "Αθλητισμός-Παιδεία-Πολιτισμός", όσο και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης Αιγίου (ΔΕΥΑ), από τη Δημοτική Παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης του πρώην Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, τονίζονται τα παρακάτω:
"Η Δημοτική Αρχή, προσχεδιασμένα,εξοφλώντας δε εν μέρει και προεκλογικές "επιταγές" στην Ελάσσονα Μειοψηφία,με πονηρά χαμόγελα και στυλ..."μεγάλου κατορθώματος",επέλεξε να υπερψηφίσει μέλη της ως εκπροσώπους όλης της αντιπολίτευσης στα θεσμικά αυτά όργανα του Δήμου, αποκλείοντας έτσι με τις ψήφους της, τη Δημοτική Παράταξη του 45% του λαού της Αιγιάλειας. Δεν σεβάστηκε δε, ούτε την επιτυχημένη θητεία του Δημοτικού μας Συμβούλου  κ. Μιχάλη Κωνσταντίνου,που για το καλό του Δήμου και την απαραίτητη συνέχεια των δημοτικών πραγμάτων, προτάθηκε να συμμετάσχει -εκ μέρους της αντιπολίτευσης - στον φορέα που υπηρέτησε τον τελευταίο χρόνο ως Πρόεδρος. Στην πραγματικότητα,ο νέος Δήμαρχος κ.Θανάσης Παναγόπουλος, διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό, όταν τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά διακήρυττε "αλλαγή νοοτροπίας στα δημοτικά πράγματα" και "έτεινε δημοσίως χείρα συνεργασίας στην αντιπολίτευση"! "Υποχείριο" της πρώην Μείζονος Μειοψηφίας του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου -που επί Δημοτικής Αρχής Θεοδωρακόπουλου είχε συμμετοχή και ρόλο σε όλα τα όργανα του Δήμου - αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα..."βαποράκι" πολιτικού ρεβανσισμού της πλειοψηφίας της Δημοτικής του Ομάδας, που παραμένει αγκιστρωμένη στην ήττα της το 2010 και στην ουσιαστική της αδυναμία να ξανασυμμετάσχει αυτόνομα στις εκλογές του 2014, προσκολλημένη εξ ανάγκης στο "εύκολο θύμα", που δεν είναι άλλο από τον "αποστάτη" της Παράταξής μας κ. Παναγόπουλο.Οι πολίτες της Αιγιάλειας, γνωρίζουν καλά και καταλαβαίνουν πλέον , το φόβο που έχει καταβάλει τη Δημοτική Αρχή ως προς τον έλεγχο της έμπειρης αντιπολίτευσης Θεοδωρακόπουλου σε θεσμικά όργανα του Δήμου,εξ ου και επελέγη ο στοχευμένος αποκλεισμός της!Τέλος, απεδείχθησαν περίτρανα, οι λόγοι που ο νεοεκλεγείς Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αιγιαλέων- Πόλις" Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος επέλεξε να επιτεθεί στην Μείζονα Αντιπολίτευση τον τελευταίο μήνα,κάνοντας τα "γλυκά μάτια" στη Δημοτική Αρχή για μια-δυο θεσούλες σε όργανα του Δήμου. Ας γνωρίζει ότι...με "γλείψιμο" δεν ασκείται αντιπολίτευση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις