Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμφιλοχία: Η σκληρή μάχη των ληστών με αστυνομικούς - Τους έπιασαν τραυματισμένους σε χωράφι μετά το χτύπημα στα ΕΛΤΑ!

Αμφιλοχία: Η σκληρή μάχη των ληστών με α...

Οι δράστες βούτηξαν 10.000 ευρώ από υπάλληλο αλλά στη συνέχεια η τύχη τους εγκατέλειψε...

Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε μετά από ένοπλη ληστεία που έγινε από δυο άτομα στα ΕΛΤΑ Στράτου. Η ληστεία έγινε στις 09:30 το πρωί και οι δράστες αφού άρπαξαν με την απειλή όπλου από τον ταχυδρομικό υπάλληλο περίπου 10.000 ευρώ, διέφυγαν με δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Στη συνέχεια όμως εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας. Παράλληλα ενημερώθηκαν και όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για να γίνουν μπλόκα στο ενδεχόμενο διαφυγής των δραστών απο την περιοχή ευθύνης της Α/Δ Ακαρνανίας.

Σε αγροτική περιοχή του Σπάρτου ακολούθησε καταδίωξη μέσα σε χωράφια, αφού ο ένας δράστης ήταν οπλισμένος. Λίγο αργότερα και οι δύο ακινητοποιήθηκαν τραυματισμένοι σε αγροτική περιοχή κοντά στο Σπάρτο της Αμφιλοχίας. 

Μεταφερθηκαν με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου και ο τραυματισμος τους, που ειναι ελαφρύς, μάλλον οφειλεται σε πτώση. Πληροφορίες αναφερουν πως προκειται για Ελληνες και μάλιστα ο ένας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο και έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με τη δράση του την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις