Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αύριο η κηδεία του γιατρού Γιώργου Ραγιά - Σοκαρισμένος ο ιατρικός κόσμος της Πάτρας

Πάτρα: Αύριο η κηδεία του γιατρού Γιώργο...

Τι λέει η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου και η επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο κατερχόταν στις εκλογές του ιατρικού συλλόγου

Αύριο Πέμπτη θα τελεστεί η κηδεία του γνωστού Πατρινού παθολόγου Γιώργου Ραγιά που έφυγε αιφνιδίως απο τη ζωή χθες μεσα στο σπίτι του.

Ο ιατρικός κόσμος της Πάτρας θρηνεί για τον απροσδοκητο χαμό του 55χρονου επιστήμονα.

Ο 55χρονος Παθολόγος δεν προσήλθε το πρωί στο γραφείο του, στη οδό Κανακάρη, με αποτέλεσμα να τον αναζητήσει η γραμματέας του, μάταια όμως αφού δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

Έτσι δόθηκε εντολή να ανοιχθεί το σπίτι του όπου και ο άτυχος γιατρός βρέθηκε νεκρός από αίτια που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον ιατρικό κόσμο της πόλης καθώς, όπως σημειώνει μιλώντας στο thebest.gr η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας κυρία Άννα Μαστοράκου, ήταν εξαιρετικά αγαπητός. Η κυρία Μαστοράκου εκφράζει, εκ μέρους του Συλλόγου, τα συλλυπητήριά της στους οικείας του Γιώργου Ραγιά.

Σοκαρισμένοι και οι συνυποψήφιοί του στις εκλογές του ιατρικού συλλόγου με την παράταξη της Ανεξάρτητης Κίνησης Γιατρών.

Για αύριο είχαν προγραμματίσει συνέντευξη τύπου η οποία προφανώς ακυρώνεται λογω του θανάτου του Γιώργου Ραγιά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η επικεφαλής του συνδυασμού Κατερίνα Γατοπούλου "ο αγώνας του για μια καλύτερη ιατρική πραγματικότητα κόπηκε απότοπα λίγες μέρες πριν την Κυριακή των εκλογών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις