Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης και της 3ης ιστορίας της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης και της 3...

Στο κοινωνικό φιλμ με φόντο την Ελλάδα της κρίσης παίζει και ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός J.K. Simmons

Eίναι ταλαντούχος και δείχνει να τα καταφέρνει καλά και στο σινεμά καθώς η προηγούμενη ταινία του, όπου υπέγραψε την σκηνοθεσία και πρωταγωνίστησε μαζί με την Μαρίνα Καλογήρου, το «Αν…» όχι μόνο έφτασε το μισό εκατομμύριο εισιτήρια αλλά ήταν και μεταξύ των φιλμ που μπήκαν στην διαδικασία διεκδίκησης μίας υποψηφιότητας στις Golden Globes – Χρυσές Σφαίρες.

Το «Αν…» προβλήθηκε δηλαδή μέχρι και στο μακρινό Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Εδώ και λίγο καιρό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης (γι’ αυτόν ο λόγος) έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του ολοκαίνουριου φιλμ του όπου μάλιστα συμπαραγωγός είναι και ο Alpha.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της Plus Productions, o καιρός αλλάζει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπαίνει στον καινούργιο χειμώνα, ξεκινώντας τα γυρίσματα της 2ης και 3ης ιστορίας της νέας του ταινίας που έχει υποψήφιο τίτλο «Γλυκύ μου έαρ». Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία εξελίσσεται στην Ελλάδα του σήμερα, στην εποχή της κρίσης.

Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα. Οι γλώσσες μπερδεύονται γλυκά και φέρνουν κοντά δύο κόσμους.

Ηθοποιοί από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού δίνουν το στίγμα της ερμηνείας. Ανάμεσα στα ονόματα που ήδη έγινε γνωστό ότι παίζουν στην ταινία είναι ο Αμερικανός J.K. Simmons, η Andrea Osvart, η οποία έχει εμφανιστεί σε γνωστές ταινίες όπως τα «Παιχνίδια κατασκόπων» το 2002 όπου έπαιξε ένα μικρό ρόλο δίπλα στους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ, η Μαρία Καβογιάννη, ο Μηνάς Χατζησάββας και οι Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Στο www.youtube.com/cpapakaliatis, το επίσημο κανάλι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,  μπορεί κάποιος να δει ένα εκτενές behind the scenes βίντεο με αφήγηση του δημιουργού και να πάρει μία πρώτη γεύση από την ταινία που γυρίζεται και προγραμματίζεται για έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Απρίλιο ή Μάιο.

Στο συγκεκριμένο link θα ανεβαίνουν τρέιλερ, βίντεο και backstage από την ταινία.

Παραγωγή: Plus Productions S.A.

Συμπαραγωγή: Alpha, ΟΤΕ TV και Aegean Airlines

Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Διανομή: Village Films.

*Nα προσθέσουμε τέλος πως ο 59χρονος J.K. Simmons πρωταγωνιστεί φέτος στο εξαιρετικό όπως λέγεται φιλμ «Whiplash» που είναι ένα Αμερικάνικο jazz μουσικό δραματικό φιλμ γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Damien Chazelle.

Το «Whiplash» ήταν το εναρκτήριο φιλμ του φετινού Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Σάντανς στην Γιούτα τον περασμένο Ιανουάριο και ήδη συζητείται ότι πιθανόν ο J. K. Simmons να φτάσει με την ταινία αυτή μέχρι και τις υποψηφιότητες των Όσκαρ καλύτερης ανδρικής ερμηνείας.

Ο J.K. Simmons είναι κυρίως γνωστός για τους ρόλους του ως Dr. Emil Skoda στην τηλεοπτική σειρά του NBC, Law & Order, του νεοναζί Vernon Schillinger στο δράμα φυλακής του καναλιού HBO, "Oz" ενώ έχει εμφανιστεί και στην τριλογία του Σπάιντερμαν σε σκηνοθεσία του Sam Raimi.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

O J.K. Simmons σε σκηνή της ταινίας "Whiplash" που εντυπωσίασε στο Σάντανς.

O J.K. Simmons σε σκηνή της ταινίας &quo...

O J.K. Simmons σε σκηνή της ταινίας "Whiplash" που εντυπωσίασε στο Σάντανς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture