Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλωνας: Τα εισιτήρια με Κόροιβο Αμαλιάδας

Απόλλωνας: Τα εισιτήρια με Κόροιβο Αμαλιάδας

Γενική είσοδος πέντε ευρώ

Γενική είσοδος πέντε ευρώ ορίστηκε στον εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Πατρών απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη Τρίτη (20.30), στο κλειστό της Περιβόλας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι διοικούντες τους Αχαιούς εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν πως τα εισιτήρια τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων από χθες, από πέντε διαφορετικά σημεία, ενώ προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους κατόχους διαρκείας.

Η ανακοίνωση: «Ξεκινάει από η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας Carna και τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας Carna, και θα ισχύσει γενική είσοδος 5,00 ευρώ, με εξαίρεση την κερκίδα «Α» στην οποία οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10,00 ευρώ. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου θα ισχύσουν και τα εισιτήρια διαρκείας των φιλάθλων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν θα έχουν λάβει τις κάρτες τους μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, επιδεικνύοντας το σχετικό αποδεικτικό πληρωμής.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία: 1) Αθλητικό Κέντρο Απόλλωνα Πάτρας Carna, 2) Κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», 3) «Simeonidou Men’s Dressing Spot», 4) Ξένες γλώσσες «Κουτσαντώνη», 5) Ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports