Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυφαία Συνεργασία του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στη ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ με τον διακεκριμένο Εxecutive Chef κ. Βασίλη Καρούμπα, Αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας

Κορυφαία Συνεργασία του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στη ...

Εκπαιδευτικός Σύμβουλος Γαστρονομίας με Περγαμηνές και Διεθνή Ακτινοβολία ο ex.Chef Βασίλης Καρούμπας

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον διακεκριμένο Executive Chef κ. Βασίλη Καρούμπα στον Τομέα της Γαστρονομίας. Ο γνωστός Chef, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, από φέτος θα είναι ο Εκπαιδευτικός Σύμβουλος για τα προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ καθώς και για τα Επαγγελματικά Σεμινάρια του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διά Βίου Μάθηση VERGI.

Οι γνώσεις του χώρου, η πολύτιμη εμπειρία του και το κύρος του στο χώρο της Γαστρονομίας επικυρώνουν  το υψηλό επίπεδο σπουδών ΒΕΡΓΗ.

Ο κ. Καρούμπας σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και στην Ελβετική GLION με υποτροφία. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ως Chef μεταξύ των οποίων τα Hilton, Intercontinental, Astir Palace, Elounda Mare, Grand Chalet, με γνωστά εστιατόρια στην Αθήνα όπως το OUI, CAPTAINS, MOORINGS, IDEAL και στις μεγάλες εταιρείες Catering Swissair, Gate Gourmet, Olympic Catering και Papadacos. Ανάμεσα στις συνεργασίες του συγκαταλέγονται το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ κι η Gilli Diet, στην οποία διετέλεσε Διευθυντής του Γαστρονομικού Τμήματος για δέκα χρόνια.

 

Ο κ. Καρούμπας είναι Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Γευσιγνωστών ITQI, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αρχιμαγείρων WACS. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεισφορά του στη μοναδική επιτυχία της ανάθεσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων το 2016 στην Αθήνα.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ με αυτήν την σπουδαία συνεργασία αποκτούν ένα ακόμη πλεονέκτημα που θα λειτουργήσει ως προβάδισμα στον επαγγελματικό χώρο και θα τους προικίσει με πολύτιμες γνώσεις κι εμπειρίες. Ο στόχος του γνωστού Chef και του μεγάλου Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος είναι κοινός- η δημιουργία ολοκληρωμένων επαγγελματιών Μαγειρικής με αναβαθμισμένες γνώσεις για σίγουρη επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις