Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιτέλους, ένα ημιμόνιμο βερνίκι που προστατεύει τα νύχια μας!

Επιτέλους, ένα ημιμόνιμο βερνίκι που προ...

Αν αγαπάτε τα ημιμόνιμα βερνίκια, αλλά δεν έχετε βρει το τέλειο... το έχει η essie φυσικά!

Σας έχει συμβεί να κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ ή πεντικιούρ, αλλά να μη διαρκέσει το αποτέλεσμα όσο σας υποσχέθηκαν; Ακόμα χειρότερα, σας έχει τύχει να το αφαιρέσετε και να διαπιστώσετε ότι τα νύχια σας έχουν φθαρεί;

Αν αγαπάτε τα ημιμόνιμα βερνίκια, αλλά δεν έχετε βρει το τέλειο... το έχει η essie φυσικά! Η καταξιωμένη στο χώρο εταιρία essie, δημιούργησε το ημιμόνιμο gel που διαρκεί πραγματικά όσο υπόσχεται και κυρίως δε φθείρει καθόλου τα νύχια. Η essie, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, τα οποία εξασφαλίζουν την υγεία των νυχιών όσο εμείς απολαμβάνουμε το τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ μας!

Με τεράστια γκάμα χρωμάτων που θα ικανοποιήσουν τα γούστα τόσο των πιο κλασικών όσο και των πιο τολμηρών... η essie πρωτοπορεί συνδυάζοντας την τάση της εποχής -που θέλει βερνίκια που διαρκούν πολυ- με την καλή υγεία των άκρων που είναι πάντα ο βασικός της στόχος.

Όλη τη σειρά για το ημιμόνιμο essie gel θα τη βρείτε στο studio μανικιούρ-πεντικιούρ της Ποδολόγου Φωτεινής Κούβελα, στο κέντρο της Πάτρας στην πλατεία Γεωργίου.
Κλείστε το δικό σας ραντεβού και ανακαλύψτε μόνες σας την τελειότητα του essie gel!

ηλ.: 2610 621597

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight