Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών σε Πάτρα ...

Στα λιμάνια των δύο πόλεων

Δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, διότι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο κενό μεταξύ οροφής και φορτίου Φ/Γ οχήματος,στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον ίδιο λιμένα, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή στελεχών του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 36χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, καθώς και ο 25χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφεραν έναν (01) μετανάστη, ο οποίος επίσης συνελήφθη διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος κατείχε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα το ποσό των 2.350,00 ευρώ, επτά (07) κινητά τηλέφωνα, καθώς και τα πλαστά έγγραφα.

 

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, απόπροσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 21χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό 21χρονου αλλοδαπού, ο οποίος επίσης συνελήφθη,πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις