Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η γκανγκστερική περιπέτεια "Επικίνδυνη Οικογένεια" με Ντε Νίρο και Φάιφερ στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η γκανγκστερική περιπέτεια "Επικίνδ...

Στις 20.15 και 22.00

Το μοναδικό θερινό σινεμά της Πάτρας, το σινέ Κάστρο στο Ρίο, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, στην οδό Σώμερσετ, συνεχίζει τις προβολές του και αυτές τις μέρες, στις 20.15 και στις 22.00 οι σινεφίλ της περιοχής έχοντας μαζί τους μία ελαφριά ζακέτα ή ένα φούτερ μπορούν να απολαύσουν στον κήπο του σινέ Κάστρο την έξυπνη και διασκεδαστική κωμική περιπέτεια «Επικίνδυνη Οικογένεια - The Family», διάρκειας 111 λεπτών που είχε πρωτοπροβληθεί τον Οκτώβριο του 2013.

Πρόκειται για μία Αμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν (είδαμε πρόσφατα την ταινία του «Lucy») με πρωταγωνιστές τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μισέλ Φάιφερ, Τόμι Λι Τζόουνς, Νταϊάνα Άγκρον.

Ο μαφιόζος Φρεντ Μανζόνι και η οικογένειά του μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα προστασίας του FBI και μετακομίζουν σε μια ήσυχη κωμόπολη της Βόρειας Γαλλίας. Ενώ προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, οι πρώην «συνάδελφοι» του Φρεντ τον αναζητούν παντού για να τον βγάλουν από τη μέση.

Όπως έγραψε το «Αθηνόραμα», πρόκειται για μία κωμική γκανγκστερική περιπέτεια με πολλές διασκεδαστικές ιδέες (ο Φρεντ/Ντε Νίρο καλείται να σχολιάσει τα «Καλά Παιδιά» στην τοπική κινηματογραφική λέσχη) και εκλάμψεις μαύρου χιούμορ, οι οποίες συγκρατούνται σχεδόν όλες στο επίπεδο της καλόγουστης φάρσας. Δεν λείπουν ωστόσο και οι αφελείς ευκολίες ή κάποιες άστοχες υποπλοκές. Το τελικό αποτέλεσμα όμως δεν προδίδει την πίστη του καλοπροαίρετου θεατή, ο οποίος θα απολαύσει κι έναν λιγότερο βαριεστημένο απ’ ότι συνήθως Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Το σενάριο της ταινίας έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα του Τονίνο Μπενακουίστα, ο οποίος είναι ιταλικής καταγωγής Γάλλος συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών, «Malavita».

*Η ταινία τα είχε πάει συμπαθητικά από εμπορικής άποψης στις ΗΠΑ με σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture