Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η Ηρώ για συναυλία αφιερωμένη στο έργο του ΣΟΨΥ Πάτρας

Έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebe...

Η συναυλία προγραμματίζεται για τις 11 Οκτωβρίου 2014

Πέρυσι το φθινόπωρο ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας είχε διοργανώσει στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας του (2003 – 2013) το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας "ΑΝΤΙΣΤΙΓΜΑ - ΠΑΤΡΑ".

Το Φεστιβάλ περιελάμβανε μία μεγάλη συναυλία με τον συνθέτη και σολίστ στο μπουζούκι, Θανάση Πολυκανδριώτη, την λαική ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου και το μουσικό σύνολο μπουζουκιών "ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ".

Η επιτυχημένη συναυλία είχε λάβει χώρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις 20.30 στο Τόφαλος Μέλαθρον - Ευγενική προσφορά του Π.Ε.Α.Κ Πάτρας και τα έσοδα της συναυλίας είχαν διατεθεί για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου που εδώ και μια δεκαετία αξιοποιώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο εθελοντών επαγγελματιών υγείας και κινητοποιώντας κοινωνικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας καταφέρνει να στηρίζει ακόμα και την περίοδο της κρίσης εκατοντάδες λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο Σύλλογος ΣΟΨΥ Πάτρας όπου προίσταται η Αγγέλα Τριανταφύλλου, προγραμματίζει και για τον φετινό Οκτώβριο μία μεγάλη μουσική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο όπου καλεσμένη καλλιτέχνιδα θα είναι μία αγαπημένη Πατρινή στην καταγωγή μουσικός (συνθέτις και πιανίστα) και ερμηνεύτρια, η Ηρώ Λεχουρίτη με μία αξιόλογη μουσική διαδρομή δεκαπέντε και πλέον ετών που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του '90 με την μπαλάντα "Τίποτα".

Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες. Ο σκοπός της συναυλίας θα είναι κοινωνικός – φιλανθρωπικός καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του έργου του Συλλόγου ΣΟΨΥ που στεγάζεται στην οδό Σισσίνη, πλησίον της πλατειούλας Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα.

*Ο νέος δίσκος που έχει κυκλοφορήσει η ταλαντούχα Ηρώ μετά από σχεδόν τρίχρονη απουσία από την δισκογραφία, λέγεται "Κατευθείαν στην καρδιά".

Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε, "διατηρώντας πάντα το μουσικό της στυλ που χαρακτηρίζεται από "αειθαλή εφηβεία" σε συνδυασμό με ωριμότητα και αγάπη για την ίδια την μουσική η Ηρώ μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο άλμπουμ της με τίτλο «Κατευθείαν Καρδιά»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture