Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Siemens χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

Η Siemens χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Κρατικώ...

Με τις υπογραφές Χαρδούβελη και Λοβέρδου

Εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου η σύμβαση χρηματοδότησης του προγράμματος υποτροφιών του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών από τη Siemens.

Η σύμβαση μεταξύ ΙΚΥ και Siemens υπεγράφη στο πλαίσιο της από 22 Αυγούστου 2012 συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη την προκήρυξη 100 θέσεων με σκοπό την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε τέσσερις θεματικές περιοχές αιχμής και σε εξειδικεύσεις που ορίζονται στην οικεία προκήρυξη. Η κατανομή των θέσεων ανά πρόγραμμα και επιστημονικό τομέα γίνεται, ως ακολούθως: ενέργεια 25 θέσεις, υγειά 25 θέσεις, βιομηχανία 25 θέσεις και υποδομές-αστική ανάπτυξη-περιβάλλον 25 θέσεις.

Οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, η διάρκεια και οι οικονομικές παροχές περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης.  Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων  είναι η 27η Οκτωβρίου 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις