Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Pink the Port - Συμβολικό περίπατος ενάντια στον καρκίνο του μαστού απο το Άλμα Ζωής

Πάτρα: Pink the Port - Συμβολικό περίπατ...

Στις 11 το πρωί η αφετηρία απο το Φάρο της Πάτρας

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζί μας στο Pink the Port, ένα συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού από τον Φάρο της Πάτρας ως το νέο Λιμάνι.

Μια δράση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού στο ζήτημα της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και στην απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού. Το Pink the Port θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014. Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. από τον Φάρο της Πάτρας και θα ολοκληρωθεί στο νέο Λιμάνι της Πάτρας.To Pink the Port πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Με τη συμμετοχή των € 5 στηρίζονται τα προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, ενώ οι πρώτες 2.000 συμμετοχές παίρνουν δωρεάν το ροζ μπλουζάκι με το φετινό μας σύνθημα.Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

  • στο περίπτερο του Συλλόγου στην Πλατεία Γεωργίου από 9 ως και 18 Οκτωβρίου 2014 (καθημερινές 10:00 με 14:00 και 17:00 με 21:00 και τα Σάββατα 10:00 με 14:00 εκτός Κυριακής).
  • στα γραφεία του Συλλόγου (Γούναρη 37, Πάτρα) από τις 9 Οκτωβρίου, καθημερινές 9:00 με 16:00,
  • και σε επιλεγμένα σημεία στην Πάτρα (ενημέρωση προσεχώς από την ιστοσελίδα μας:www.almazoispatras.gr)

Την περσινή χρονιά, στο “Pink the Bridge”, καταφέραμε πάνω από 1,000 συμπολίτες μας, να «ξεσηκωθούν» και να έρθουν, να ενωθούν και να περπατήσουν μαζί μας,  μαζί με τη γυναίκα με καρκίνο μαστού, και διασχίζοντας τη Γέφυρα από το Ρίο στο Αντίρριο, να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ζωής. Φέτος, ο στόχος μας είναι:  ακόμα περισσότεροι φίλες και φίλοι μας να περπατήσουν και να ενωθούν μαζί μας στον αγώνα μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Θέλουμε, να είστε κοντά μας την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 και να συμμετέχετε μαζί μας σε αυτό τον συμβολικό περίπατο από τον Φάρο στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας. Ελάτε, να ανακαλύψουμε μαζί νέα λιμάνια στη ζωή με Φάρο μας την Πρόληψη - Έγκαιρη Διάγνωση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις