Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Η Α.ΚΙ.Δ.Α. για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ

Δυτική Αχαΐα: Η Α.ΚΙ.Δ.Α. για τις κινητο...

"Χαιρετίζουμε και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην άρνηση Δημάρχων και Περιφερειαρχών να συναινέσουν στη διαδικασία της «δήθεν αξιολόγησης των υπαλλήλων τους»"

"Η Α.ΚΙ.Δ.Α. δηλώνει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ για την εναντίωσή τους, στον δήθεν “επανέλεγχο” των συμβάσεων που προωθεί η κυβέρνηση και το ΥΔΜΗΔ βάσει του Ν. 4250/2014 και παράλληλα δηλώνει την άρνησή της στη μεθόδευση αυτή που μόνο στόχο έχει την ανεύρεση υποψηφίων προς απόλυση, ώστε η κυβέρνηση να συμμορφωθεί προς τις μνημονιακές της δεσμεύσεις.

Η κυβέρνηση και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εμμένουν στο στόχο για 6.500 απολύσεις μέχρι το τέλος του έτους και αναζητούν προσχήματα για να συνεχίσει την κοινωνικά ανάλγητη αυτή επιλογή, τη στιγμή που η διαδικασία μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου έγιναν κατ' εφαρμογή κοινοτικής Οδηγίας και τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που έτασσε ο νόμος.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ήδη σε όλη την κλίμακα του Δημοσίου και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βρίσκεται σε εξέλιξη έλεγχος για τυχόν πλαστά δικαιολογητικά εργαζομένων, διαδικασία με την οποία συμφωνούμε και συντασσόμαστε απόλυτα.

Χαιρετίζουμε και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην άρνηση Δημάρχων και Περιφερειαρχών να συναινέσουν στη διαδικασία της «δήθεν αξιολόγησης των υπαλλήλων τους» και την επανεξέταση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου. Καλούμε τη Δημοτική αρχή να πράξει το ίδιο.

Εκφράζουμε τη σταθερή και αταλάντευτη προσήλωσή μας στη διαφάνεια των δήμων και πιστεύουμε πως μόνο οι μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας κατοχυρώνουν τα δικαιώματα, την αξιοπρεπή διαβίωση των εργαζομένων σε αυτούς, αλλά και το δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών.

ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ 30/9/2014

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις