Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 64χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών- Στον ανακριτή σήμερα ο δεύτερος Ιρακινός

Πάτρα:Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 64χρονος...

Διερμηνέας των δικαστηρίων σε υποθέσεις μεταναστών, ανάμεσα στους συλληφθέντες

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 36χρονος Ιρακινός, που συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών, από την Ελλάδα στη Ιταλία. Ο αλλοδαπός συνελήφθη μαζί με άλλα 4 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 64χρονος Πατρινός επιχειρηματίας , ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο 64χρονος προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 36χρονος Ιρακινός που απολογείται σήμερα φέρεται να μετέφερε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας  40χρονου ομοεθνή του, από πλατεία της Πάτρας στο Ζαβλάνι, δώδεκα (12) υπηκόους Συρίας και έναν υπήκοο Ιράκ, με τη βοήθεια ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται.

Χθες απολογήθηκαν, ο 64χρονος ο οποίος οδηγείται στη φυλακή, ο Ιρακινός που έκανε και χρέη μεταφραστή στα δικαστήρια της Πάτρας σε υποθέσεις μεταναστών, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος , και ένας 52χρονος και μια 40χρονη που φέρονται να εκτελούσαν χρέη προπομπού και οι οποίοι επίσης αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις