Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΧΑΟΣ σε Τράπεζες και ΕΛΤΑ για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ – "Σκούρα" αναμένονται τα πράγματα και την Τρίτη – ΦΩΤΟ

Πάτρα: ΧΑΟΣ σε Τράπεζες και ΕΛΤΑ για την...
Χριστακόπουλος Θάνος

Ατέλειωτες ουρές και λόγω συντάξεων

Ατέλειωτες ουρές ταλαιπωρίας δημιουργήθηκαν από νωρίς των πρωί της Δευτέρας μέχρις και αργά το απόγευμα στα κεντρικά των ΕΛΤΑ της Πάτρας για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Η ίδια εικόνα επικρατούσε και στις Τράπεζες της πόλης όπου εκτός από τον ΕΝΦΙΑ συνωστίζονταν και εκατοντάδες ηλικιωμένοι για να παραλάβουν τις συντάξεις τους.

Χαρακτηριστικό της κατάσταση που επικρατούσε σε κεντρική τράπεζα της πόλης είναι, όπως αναφέρει αναγνώστης του thebest.gr το γεγονός ότι ενώ εκείνος έπαιρνε τον αριθμό 700 για να εξυπηρετηθεί εκείνη την ώρα στο ταμείο βρισκόταν το 340.

Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε όσο περνούσε η ώρα καθώς ήταν πάρα πολλοί οι Πατρινοί που προσέρχονταν μέχρι και τις 8:30 το απόγευμα στα ΕΛΤΑ για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και να κάνουν τις υπόλοιπες δουλειές τους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ περίπου στις 20:00 τελείωσε η χιλιάδα με τα νούμερα και η αρίθμιση άρχισε από την αρχή.

Για όσους δεν πρόλαβαν τα κεντρικά ΕΛΤΑ της Πάτρας θα παραμείνουν ανοιχτά και την Τρίτη μέχρι τις 8:30 το βράδυ. Πάντως τα πράγματα αναμένεται να είναι δύσκολα και την Τρίτη αφού πάρα πολλοί συμπολίτες δεν έχουν ακόμα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ .

Οι φωτογραφίες που βλέπετε τραβήχτηκαν λίγο πριν τις 21:00 στα ΕΛΤΑ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις