Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον ΧΥΤΑ του Φλόκα "βλέπει" ο Γ. Διδασκάλου ως λύση για τα σκουπίδια της Πάτρας

Τον ΧΥΤΑ του Φλόκα "βλέπει" ο ...

Όλο και "ψήνεται" η λύση

Τον ΧΥΤΑ Φλόκα που λειτουργεί εντός των διοικητικών ορίων της δυτικής Αχαΐας, "βλέπει" εμέσως πλην σαφώς ο Γ. Διδασκάλου ως την ιδανικότερη λύση για τη μεταφορά των απορριμμάτων της Πάτρας.

Ο γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ιονίων Νησων, μιλώντας στον Αντένα Πάτρας 105,3 και την εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» των Ν. Σύφαντου και Α. Τσικριτζή, τόνισε:

«Ένας χώρος υπάρχει σήμερα στην Αχαϊα που θα μπορούσε να διευκολύνει και είναι του Φλόκα. Η Παπανικολού δεν είναι ακόμη έτοιμη. Οι άλλες λύσεις που υπάρχουν στην Αιτωλοακαρνανία ή το Ξυλόκαστρο έχουν σημαντικό κόστος. Οι δύο πλευρές (Πάτρα – Δυτική Αχαϊα) θα συνεχίσουν να συζητούν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αναζητώντας λύση στη διαχείριση απορριμμάτων της Πάτρας».

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για τις σκέψεις του ΥΠΕΚΑ περί ΧΥΤΑ Φλόκα καθώς φαίνεται να είναι η μόνη κοντινή λύση με το μικρότερο κόστος. Παρόλα αυτά, μένει να παρακολουθήσουμε τη στάση του δήμου της δυτικής Αχαΐας που αντιτίθεται σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις