Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Για τις 11 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η πρεμιέρα του έργου "The Effect" στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με τον Αντώνη Καρυστινό

Για τις 11 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η...

Οι πρόβες γίνονται με εντατικούς ρυθμούς αυτήν την περίοδο στην Αθήνα

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα από τις 11 Δεκεμβρίου 2014 αναμένεται να ντεμπουτάρει στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» το συγκινητικό Βρετανικό έργο της LucyPrebble, «The Effect -Τομογραφία του έρωτα», που αποτελεί τη νέα θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Οι ηθοποιοί Αντώνης Καρυστινός, Αννα Μάσχα, Καλλιόπη Παναγιωτίδου, Μάνος Στεφανάκης καταφθάνουν στο θέατρο της Πάτρας για να λάβουν μέρος σε ένα… εγκεφαλικό πείραμα.

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπως έγραψε το σάιτ pressmedoll.gr της Άντυς Μπακοπούλου (απ' όπου και η φωτό) επέλεξε για την Κεντρική Σκηνή του τη νέα χειμερινή περίοδο, ένα αισθηματικό και επιστημονικό θρίλερ, όπου ο ένας εγκέφαλος, παρατηρεί τον άλλον ώστε να καταμετρηθεί η ενέργεια που καταναλώνει ο έρωτας, σαν μια κάμερα να προσπαθεί να φωτογραφίσει τον εαυτό της.

Σύμφωνα με την ιστορία δύο νέοι  συμφωνούν να πάρουν μέρος σε μια δοκιμή για ένα νέο φάρμακο. Ενώ οι γιατροί μπορούν να παρατηρήσουν με κάθε λεπτομέρεια τις χημικές αντιδράσεις στο μυαλό των ερωτευμένων, δεν ξέρουν τι τις προκαλεί. Στο τέλος, αναγκάζονται ν’ αναθεωρήσουν τα όρια ανάμεσα στην τρέλα και την υγεία, τον άνθρωπο και τη χημεία, τον έρωτα και την αγάπη…

Μετάφραση σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

Βίντεο-Σκηνογραφία: Στάθης Μήτσιος

Επιστημονικός σύμβουλος: Μενέλαος Καρατζάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Παρασκευή Λυπημένου

Αφίσα: Στάθης Μήτσιος

Φωτογραφία αφίσας: Μαριλένα Γρίσπου

*Να θυμίσουμε ότι ο συμπαθής ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός παίζει και στο δημοφιλές καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1, Μπρούσκο» που ξεκινά από σήμερα 29/9 κανονικά και πάλι στο κανάλι του ΑΝΤ1. Πρόκειται για μία κοινωνική, αισθηματική σειρά που έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια για πολλούς τηλεθεατές, την οποία υπογράφουν σεναριακά και σκηνοθετικά ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Στάμος Τσάμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture