Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μουσικοχορευτική Παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών

Πάτρα: Μουσικοχορευτική Παράσταση του Λυ...

«Με τους ήχους της καρδιάς»

Καρδιά, heart, cœur, cuore, coração, corazón, herz, srdce, սիրտ, сердце,hjerte, hjärta, 心脏, 心 με οποιονδήποτε τρόπο και αν γράφεται, προφέρεται, λέγεται, ακούγεται, η Καρδιά έχει ένα κοινό στοιχείο, τον ήχο της! Ένας ήχος χαρακτηριστικός, σιγανός, ακούραστος, μελωδικός που χτυπάει στο ρυθμό των 2/4. Είναι ο ήχος της ζωής!

 

Αυτόν τον ήχο της ζωής που μας δίνει η καρδιά ακολούθησε ο άνθρωπος και τον μετέτρεψε σε ρυθμό μουσικής, χορού και γλεντιού. Σε αυτόν το ρυθμό θα βασιστεί η μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών για να μας θυμίσει ότι η καρδιά είναι ζωή και ο ρυθμός της χορός που μας δίνει ζωή!

 

Όλοι οι χορευτές του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών υπό την Καλλιτεχνική Επιμέλεια και διδασκαλία του Τζίμη Ηλία (δασκάλου του Λυκείου) θα χορέψουν σε μελωδίες από ιδιότυπα μουσικά όργανα που δημιούργησε ο άνθρωπος στην πορεία του. Την εκδήλωση «ντύνει» μουσικά η Ορχήστρα τουΝίκου Φιλιππίδη.

 

Αφορμή αυτής της εκδήλωσης είναι πάλι μια καρδιά. Αυτή τη φορά η καρδιά του Πανεπιστημίου Πατρών που φέτος κλείνει 50 χρόνια ζωής στην πόλη μας προσφέροντας οξυγόνο εκπαίδευσης, γνώσεων, επιστημών, εξέλιξης και καινοτομιών.

 

Όταν στην πόλη των Πατρών η καρδιά του Πολιτισμού χτυπήσει στην καρδιά της Εκπαίδευσης, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture