Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Σταμάτησαν τα λεωφορεία της γραμμής 1 εδώ και 2 εβδομάδες να πηγαίνουν στην Πλαζ

Πάτρα - Σταμάτησαν τα λεωφορεία της γραμ...

Πολλοί συμπολίτες διαμαρτυρήθηκαν στο thebest.gr ότι αυτό έγινε χωρίς επίσημη προειδοποίηση - ανακοίνωση

Χωρίς να προηγηθεί από πριν ανακοίνωση – ειδοποίηση λέγεται ότι το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας διέκοψε εδώ και 2 εβδομάδες, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 τα δρομολόγια της γραμμής 1 για την Πλαζ.

Παρά τον άστατο και συχνά βροχερό καιρό που επικράτησε τον φετινό Σεπτέμβριο, είναι αρκετοί ακόμα οι Πατρινοί που δεν έχουν σταματήσει τα θαλασσινά μπάνια και δυστυχώς όπως παραπονέθηκαν κάποιοι στο thebest.gr, βρέθηκαν προ αρνητικής εκπλήξεως τις τελευταίες δέκα – δεκαπέντε μέρες όταν είδαν ότι πλέον τα λεωφορεία της γραμμής 1 σταματούν και κάνουν τέρμα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, πολύ πιο εδώ από την στροφή της Ρομάντζας.

Πολλοί μάλιστα τις πρώτες μέρες το πληροφορούνταν από τους οδηγούς των λεωφορείων, έχοντας δηλαδή επιβιβαστεί και ακυρώσει το εισιτήριο τους κι έτσι αναγκαστικά μετά περπατούσαν την απόσταση μέχρι την Πλαζ.

Καλό θα ήταν έστω κάποια δρομολόγια για λίγο διάστημα ακόμη να ίσχυαν και τα λεωφορεία να έφταναν μέχρι μέσα στην Πλαζ της Πάτρας όπως γινόταν το καλοκαίρι που είναι γεγονός ότι τα δρομολόγια ήταν συνεχή και εξυπηρέτησαν πολύ κόσμο που ήθελε να κάνει τη δροσιστική βουτιά του στη θάλασσα και χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος και χάσιμο χρόνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις