Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξηλώνουν πινακίδες στην οδό Κορίνθου - Επιχείρηση για τα διπλοσταθμευμένα οχήματα στο κέντρο απο την Αστυνομία

Πάτρα: Ξηλώνουν πινακίδες στην οδό Κορίν...

Δυσάρεστη η έκπληξη για τους οδηγούς

Μια δυσάρεστη έκπληξη δοκίμασαν πριν λίγο όσοι οδηγοί αποφάσισαν να αφήσουν διπλοπαρκαρισμένα τα αυτοκίνητά τους στην οδό Κορίνθου, ανάμεσα στην οδο Γούναρη και την πλατεία Γεωργίου.

Η αστυνομία έχει στήσει απο το πρωί επιχείρηση... ξηλώματος πινακίδων για όσους άφησαν τα οχήματά τους σε διπλή σειρά.

Όπως έγραψε χθες το thebest.gr η δημοτική αρχή της Πάτρας εξετάζει  σχέδιο τοποθέτησης κορυνών για την βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος .

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις για επέκταση του μέτρου των κορυνων εκτός από την Αγίου Ανδρέου στις οδούς Γούναρη Κορίνθου και Γερμανού, όπου τις ώρες αιχμής επικρατεί το αδιαχώρητο.

Η πρόταση  φαινεται να βρίσκει αντίθετους εμπόρους των συγκεκριμένων οδών ενώ αντίθετα μερίδα οδηγών εκτιμούν οτι με αυτό τον τρόπο θα δοθεί λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Συγκεριμένα έμποροι στην Αγίου Ανδρέου εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους γι αυτή την προοπτική όπως είχαν κάνει και παλιότερα όταν είχαν τοποθετηθεί κορύνες κατα μήκος της οδού.

Θεωρούν μάλιστα οτι δημιουργείται μεγαλύτερο πρόβλημα απο αυτο που επι της ουσίας επιδιώκουν οι αρχές να λυθεί και φέρνουν ως παράδειγμα την περίπτωση πυρκαγιάς και της καταστροφής καταστήματος της οδού επειδή δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση απο τα πυροσβεστικά οχήματα όταν υπήρχαν κορύνες στο σημείο.

Απο την άλλη πλευρά οι οδηγοί υποστηρίζουν οτι η τοποθέτηση κορυνών είναι  μια λυση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμος Πατρέων θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις μετά απο τη συζήτηση που θα προηγηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους με το κυκλοφοριακό φορείς.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις