Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καπνοί σε βενζινάδικο πολύ κοντά στις αντλίες καυσίμων - Κινητοποίησαν Πυροσβεστική και Αστυνομία - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καπνοί σε βενζινάδικο πολύ κοντά ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δύο οχήματα της πυροσβεστικής και ένα περιπολικό, επι τόπου

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας όταν δέχθηκε κλήση από εταιρία σεκιούριτι ή οποία νωρίτερα είχε λάβει σήμα από το σύστημα σύναγερμου πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της Ν.Ε.Ο. στο Κοτρώνι.

Οι αστυνομικοί του περιπολικού της Αμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο γύρω στις 00.35 τα μεσάνυχτα, διαπίστωσαν καπνούς να βγαίνουν μέσα από το κεντρικό κατάστημα του βενζινάδικού και των γραφείων. Αμέσως ειδοποιήθηκε το κέντρο της Π.Υ.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Π.Υ. και τουλάχιστον 5 άνδρες οι οποίοι αναζητούσαν πιθανή εστία στο εσωτερικό του καταστήματος του πρατηρίου, το οποίο είχε γεμίσει καπνούς. Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη ανέμειναν για περίπου 10 λεπτά και καθώς δεν είχε εντοπιστεί εστία φωτιάς. Αν υπηρχαν φλόγες μέσα στον χώρο οι πυροσβέστες θα έσπαγαν τα κρύσταλλα της επιχείρησης.

Μετά από λίγη ώρα επι τόπου έφθασε υπεύθυνος του βενζινάδικου ο οποίος σήκωσε τα ρολλά και άνοιξε τις γυάλινες πόρτες. Στο εσωτερικό παρέμενε ακόμα έντονος καπνός. Ο οποίος ωστόσο προς έκπληξη των πυροσβεστών ήταν αρωματικός. Δεν άργησαν να καταλάβουν πως ο καπνός προερχόταν από το σύστημα συναγερμού. Ενα εξελιγμένο μοντέλο που πλημμυρίζει τον χώρο με καπνό για να προκαλέσει πανικό και φυγή στους επίδοξους πιθανούς διαρρήκτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις