Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η καθαριότητα της Πάτρας και η αναγκαία συνεργασία

Η καθαριότητα της Πάτρας και η αναγκαία συνεργασία

Του Ηρακλή Ρούπα, οικονομολόγου

Το χρονίζον πρόβλημα καθαριότητας της Πάτρας έχει καταδείξει πως οι λύσεις είναι απλές αρκεί να τις ενστερνίζονται οι φορείς και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, αλλά να τις αναγνωρίζουν και να τις αποδέχονται οι πολίτες.

Είναι σαφές ότι, παρά την απειρία της, η νέα Δημοτική Αρχή κάνει προσπάθειες προς σ’ αυτή την κατεύθυνση, εφαρμόζοντας αυτό που θα έπρεπε κατά το παρελθόν να θεωρείται αυτονόητο.

Εκτιμώ, λοιπόν, πως θα ήταν παραγωγικότερο για την πόλη μας εάν η αντιπολίτευση, αντί να αναλώνεται σε υποδείξεις και συγκρούσεις περί αδυναμίας συγκέντρωσης των απαιτούμενων κονδυλίων για την καθαριότητα, να επικεντρωθεί στη μέθοδο εξεύρεσης των κονδυλίων αυτών, συνεργαζόμενη με την πλειοψηφία.

Επειδή οι επισημάνσεις των εργαζομένων έχουν ουσία και βαρύτητα, που πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψιν, η παρούσα στιγμή, με αφορμή την καθαριότητα, θα μπορούσε να αναδείξει για πρώτη φορά την σύνθεση και να καταστεί ικανή για μια ευρύτερη συνεργασία και συμφωνία όλων των παρατάξεων του Δήμου.

herculesroupas.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις